Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám magam bekategori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám magam bekategorizálni a külsőt illetően?

Figyelt kérdés

Magyarán mennyire vagyok, vagy nem vagyok vonzó az ellenkező nem számára? Ennek tudatában könnyebb lenne belőni azt a szintet ahol érdemes hódolni. A család véleménye rendkívül szubjektív (egy anyuka nem fogja csúnyának nevezni a saját gyermekét), ha egy ismeretlen emberrel szóba állsz és egy húron pendültök, ő lehet felkerekít. Míg egy másik ismeretlen, akinek rossz napja van és/vagy elküldöd a francba, lehet csúnyábbnak ítél meg, mint az előző valaki.

Úgy érzem azok a nők, akikhez vonzódom jócskán a szintem felett vannak, de egy fals önkép miatt talán nem tűnik ez fel nekem...? Kevésbé tetszetős nők szokták keresni a társaságom, átlagos nőktől kapok bókokat, de kifejezetten szép nők visszautasítanak. Nyilván nem vagyok Brad Pitt, csak jó lenne tudni, hogy meddig is ér a takaróm és meddig lehet nyújtózkodnom? Ezt kifejezetten online ismerkedés szempontjából kérdezem.

2022. dec. 31. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom egy ilyen információ jót tesz-e egy embernek. Most gondolj bele: esetleg lesokkol egy pontszám, közben meg lehet, hogy tökre nem releváns, mert egy nagyon szép csajt megismersz, akinek pont te kellesz. És akkor meg semmi jelentősége nem volt a dolognak, csak jól le lett taposva az önképed. Pedig lehet, hogy annak a lánynak te tök ideális vagy, sőt abszolút összeilletek.

Értem a felvetésed, ez mondjuk lehet, hogy az autóknál működik, hogy csinálnak egy állapotfelmérést. Embernél kicsit fals lehet.

2022. dec. 31. 18:32
 2/6 anonim válasza:
100%

"Ennek tudatában könnyebb lenne belőni azt a szintet ahol érdemes hódolni"

Nem értem az ilyen hozzáállást. Ha 10-ből 9 ember szerint "csúnya" vagy akkor bekategorizálod magadat csúnyának és csak "csúnya" nőknek / férfieknak fogsz udvarolni mert ez a te "szinted"?

Akinek van egy kis intelligenciája az nem kategóriákat állít, hanem kölcsönös szimpátia és közös érdeklődés alapján választ magának párt.

Például hiába rendelkezik egy hölgy hatalmas keblekkel és csodaszép fitness testtel (azaz igazi bombanő ha már kategorizálunk), ha nem tudok vele két értelmes mondatot váltani mert annyira eltérő a gondolkozásmódunk, onnantól engem nem érdekel az adott személy.

2022. dec. 31. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
12%

Csak tudod..., hogy pl. melyik filmből, melyik karakterre hasonlítasz, és miképp öltözöl?

Tessék, segítek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Melyik vagy?

2022. dec. 31. 18:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyszer tettem fel magamról videót közösségire és sokan egy "felnőtt" David Dobrik-hoz hasonlítottak. Látok valami hasonlóságot, de nekem nincs hollywoody mosolyom, meg a szemem színe is más.
2022. dec. 31. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem csak a kulso stamit a ferfiban. Az is egy csomag ugy egyben. En szemely szerint orulok hogy a szep nok nem teged calasztanak, hisz te foleg ezt keresed a nokben. Csomo not visszautasitottal csak mert nem bombano. Szoval megerdemled hogy egyedul maradj.
2022. dec. 31. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Szeritem felesleges időtöltés, inkább menj ki az utcára, az emberek közé, és szólíts meg valakit, aki tetszik.
2022. dec. 31. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!