Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy amíg nem beszélgettetek sokat, addig nem tetszett a lány?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:

NEM!

Méghozzá azért mert ha megtetszik egy lány akkor nem látok bele az agyába, és nem úgy megyek oda hozzá egy szórakozóhelyen hogy tudom hogy mi jár a fejében milyen beállítottságú, egy lányhoz senki nem megy úgy oda hogy ismerné hogy milyen , megtetszik színpatikus a viselkedése és a külseje és ez alapján mész oda hozzá, és csak utána kezdtek el beszélgetni.

Kívétel ha te cseten ismerkedsz....

2010. okt. 2. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Srácnál volt nálam olyan, hogy addig tetszett, míg meg nem szólalt.28L
2010. okt. 2. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges.

Ha pl. közös barátaitok vannak, és így kezdesz el vele többször beszélgetni, egyre szimpatikusabbá válhat.

Különben hogyan lenne lehetséges, hogy a csúnya lányoknak is lesz barátja? Biztos nem úgy, hogy a külsejével fogta meg a pasit.

2010. okt. 2. 10:27
 4/6 anonim válasza:
Ertem mire gondolsz! Velem is volt ilyen.. konkretan nem nem tetszett hanem nem gondoltam hogy lesz folytatasa a kapcsolatnak, de mikor jobban megismertem a lany is egyre szebb lett es mindketten biztosak voltunk abban hogy lesz folytatasa :)
2010. okt. 2. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
az első elég érdekes .... sztem meg a külő nagyon nem elég, főleg, ha tartós kapcsolatot keresel, ha nincs közös téma, nem tudtok jól elbeszélgetni annyi ... na szóval igen, velem is volt olyan, hogy ismertem valakit, de annyira nem személyesen és hát nem gondoltam róla, hogy hű milyen szép, de mikor elkezdtünk beszélgetni egyre jobban megfogott és egyre szebbnek láttam, ez gyakori eset, sok mindenkinél hallottam hasonlót
2010. okt. 2. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
*külő=külső*
2010. okt. 2. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!