Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő ilyet mond az mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő ilyet mond az mit jelent?

Figyelt kérdés

Egy ideje írogatok egy nővel. Szeretnék vele személyesen találkozni, hátha sikerül randira hívnom, és összejönni vele. Rákérdeztem lenne kedve beülni velem valahova azt mondta igen, egyszer meginna velem valahol valamit. Majd megkérdeztem ha benne lenne akkor hova és mikor menne velem el mert én benne vagyok. Végül ezt írta, idézem:

"Átgondolom. De benne vagyok valamikor". Aztán adott egy szívet az üzenetemre.

Ez most jót jelent?

2022. dec. 30. 08:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy átgondolom, szerintem azt jelenti, hogy valami miatt (helyesírás, érdeklődési kör stb.) nem lettél neki teljesen szimpatikus, ennek ellenére próbáld meg elhívni, írj neki egy konkrét időpontot, illetve kettőt, hogy válasszon. Ha az egyiket sem választja, hanem azt írja, hogy most nem, majd talán legközelebb valamikor, akkor hagyjad, többet ne írj neki.
2022. dec. 31. 18:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Jöjjön el hozzánk és feleségül kérem!
2022. dec. 31. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!