Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon reg ota tetszik ra irtam badoon de nem irt vissza, elsullyedek szegyenemben. Tudok valahogy menteni ezen a helyzeten?
Van a kozeli varosban egy fiu aki nagyon tetszik nekem, facebookon mindig nezegetem van e valakije, tenyleg nagyon tetszik..velem még ilyen soha nem volt.
Aztan a semmibol regisztraltam badoora, es mit ad Isten ki dobta nekem a profiljat es pont fent is volt. En jobbra huztam, es irtam is neki hogy szia. Nem akartam elhalasztani a lehetoseget hogy megismerjem vegre, gondoltam lehet nem is lapozgat csak neha belep..
Nem irt vissza, viszont azota sincs fent sokszor, csak naponta vagy 2 naponta belep 1 x, mindig amikor ra megyek a beszelgetesre, azt irja hogy 1 vagy 2 napja volt elerheto..a profilomat sem nezte meg. Nagyon rossz erzes, elsullyedek szegyenemben. Erre vartam hogy vegre valahogy tudjunk beszelni.
Mit kene irnom hogy menteni tudjak ezen a helyzeten?
Egyidosek vagyunk, 23 evesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!