Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatnám meg, hogy tetszek-e egy félénk fiúnak? (én is félénk vagyok)
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 22:51
1/7 anonim válasza:
Valakinek pedig lépnie kell, nem? Msn, sms, e-mail v. valami legalább, ha már élőben nem megy. Hamar kiderül, néhány fiúnak csak egy kis lökés kell és akcióba lendül. Ha úgy sem, hát akkor így jártál.
2/7 A kérdező kommentje:
de mit csináljak?
2010. okt. 1. 23:00
4/7 A kérdező kommentje:
Nem olyan értelemben vagyunk félénkek, hogy nem merünk élőben egymáshoz szólni :D Mert beszélünk, csak azt nem tudom, hogy hogy lenne ebből "több", mert szerintem egyikünk se merne ilyen irányban kezdeményezni... Vagyis azt nagyon jól tudom, hogy nem merne ő se meg én se, azt nem tudom, hogy ő akarná-e egyáltalán...
2010. okt. 1. 23:48
5/7 anonim válasza:
Találkozzatok valahol a sulin kívül is.
Hívd meg mondjuk valahová, csak úgy egyszerűen. Akár többször is. Minél szívesebben jön, annál nagyobb az esély hogy ő is akar valamit. 100%-ra csak akkor mehetnél ha megkérdeznéd.
6/7 A kérdező kommentje:
mindenhova velem jön kérés nélkül, de akkor ez most azt jelenti, hogy tetszek neki?!
2010. okt. 2. 00:44
7/7 anonim válasza:
biztos, hogy azt jelenti. :)
ha már élvezi a társaságod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!