Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben ti szólnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben ti szólnátok az exetek új párjának (esetleg öröklődő betegség), ha az exetek nem teszi ezt meg?

Figyelt kérdés
Az ex nem tulajdonít neki nagy jelentőséget, nem igazán veszi komolyan, hogy öröklődhet az autizmusa (magasan funkcionáló). Ilyen esetben szólni kellene vagy csak carkavarásnak venné?
2022. dec. 27. 06:51
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
A gyerekvállalásunk előtt még ő sem tudta, hogy autista. Most meg valahogy nem érzi fontosnak, mert a mi gyerekeink is milyen szuperek.
2022. dec. 27. 07:38
 12/33 anonim ***** válasza:
92%
Az exed a betegsége miatt érzi úgy, hogy ez nem probléma. Én mivel rákérdezett a lány kerek perec elmondanám, hogy autik a gyerekek ahogy az apjuk is. Nem venném a szívemre hogy ő is úgy vállaljon gyereket hogy nem tudja, mi várható.
2022. dec. 27. 07:54
 13/33 anonim ***** válasza:
82%
Annyit mondanék, hogy ha most tervezném az első babát, elmennék genetikai tanácsadásra. Jobb látni, milyen bajok várhatók. Aztán itt lezárnám, a többi nem tartozik rám, ezt is megmondanám. Most van ez a nő, ha ő lelép a felvilágosításod miatt akkor jön a következő, mindig te leszel a jó tündér? Amúgy a férjed lelépett a három gyerek mellől, a nő mégis őt választotta? Te pedig szinte napi kapcsolatban vagy velük?
2022. dec. 27. 08:09
 14/33 anonim ***** válasza:
89%

HA az ex új kapcsolata rákérdez(ett) a gyerekek diagnóziása, akkor ERRE a kérdésre válaszolj az igazságnak megfelelöen.

A többi az illetöre tartozik, hogy lép-e és mit. Ha esetleg az exre is rákérdez, akkor a korrekt megoldás részedröl, hogy kérdezze meg az exedet erröl, neked nem áll jogodban erröl felvilágosítást adni.

2022. dec. 27. 08:17
 15/33 anonim ***** válasza:
39%
Hogy a francba van az hogy valaki 3 autista gyereket szül egyiket a másik után? Gondolja valami csoda történik??! És a másik nő aki látja hogy van három beteg gyerek akkor fel sem merül a kérdés hogy talán nem kéne gyereket szülni ennek a pasinak?! Úristen. 😐Hogy a francba lehetnek a nők ilyen mérhetetlenül ostobák. Egyértelműen mondd el, mert a másik nőnek is tönkreteszi az életét. Komolyan nem értem. Termelitek ki ezt a sok génhibás beteg gyereket készakarva!? És még mosolyogtok is hozzá?!
2022. dec. 27. 08:21
 16/33 anonim ***** válasza:
62%
15, az nem jutott eszedbe, hogy az első egészséges, mire a másodikról kiderült arra meg már úton volt a harmadik? Tudod, sok embernek arról kellene diagnózis, hogy ne higgye magát hej, de okosnak, hisz nem az.
2022. dec. 27. 08:26
 17/33 A kérdező kommentje:

Erre nincs szűrés, nem tudtuk, hogy autisták. 3 gyerek 3 éven belül. Mire a nagynál felmerült a probléma már a legkisebb is 2 éves volt...

Ő nem lépett le, én sokalltam be. Nem tudtam annyi felé szakadni. Ő elfogadta a döntésemet.

Igen, napi szintű a kapcsolat, mert egy házban lakunk (fogunk lakni), csak külön lakrészben, 2 generációs a ház.

2022. dec. 27. 08:28
 18/33 anonim ***** válasza:
40%

Az igen. 3 beteg gyerek plusz autista pasi és jön hozzátok az új nő aki gyereket akar.

Ez most komoly vagy valami vicc?

2022. dec. 27. 08:31
 19/33 anonim ***** válasza:
80%

15-ös: Az autitmust legkorábban 3 éves korban lehet diagnosztizálni, de biztosat csak 5 évesen tudnak mondani.

Kicsit próbálj meg sgondolkodni meg számolni.

1. Gyerek megszületett egészségesen. 2. gyerek két év múlva, a 3. újabb két év után.

Mire a másodiknál gyanus lesz a dolog, additra már ah armadik is megszületett.

Mivel a kérdezö garantáltan nem lát a jövöbe, ezért nem tudhtatta elöre, hogy a 2. és 3. gyerek beteg lesz.

2022. dec. 27. 08:35
 20/33 anonim ***** válasza:
55%

Szeretem az ilyen kérdéseket, ahol később derül ki vmi lényeges a körülményekről:-)

Nos, nyugodtan válaszolhattál volna, hogy a gyerekek autisták, az exről meg akkor nyilatkoztam volna, ha ő is szóba kerül, és tudom, hogy nem titok. De nekem az kissé furcsa, hogy nem a párját kérdezi, hanem téged. (Persze, lehet, hogy kérdezte már, csak a férfi elbagatellizálta.)

2022. dec. 27. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!