Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sugarbaby-k,milyen ajándékokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugarbaby-k,milyen ajándékokat kaptatok a daddy-től karácsonyra?

Figyelt kérdés

2022. dec. 26. 11:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Óra.
2022. dec. 26. 11:44
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Miért szeretnéd tudni, kérdező?
2022. dec. 26. 11:45
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Szopas
2022. dec. 26. 12:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy új autót.
2022. dec. 26. 12:36
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Egy Jaguárt.
2022. dec. 26. 12:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért mert tudni szeretném,hogy az én ajándékom mennyire állja meg a helyét.
2022. dec. 26. 12:41
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
Pénzt. Megis mi a fadzt kezdenek vm targgyal amire nincs szuksegem. Penzes boritek volt mondvan koltsem amire akarom.
2022. dec. 26. 13:21
 8/13 anonim ***** válasza:
23%

Érdekes amit a 7. írt.

Én az aktuális partneremmel kizárólagos kapcsolatot ápolok. Ebbe beletartozik a közös, rendezvényeken történő megjelenés is. És bizony ilyenek miatt jól jönnek a tárgyi ajándékok. Pl.: egy márkás táska, minőségi svájci karóra, de a tenisz és golf felszerelésem is ajándék volt.

Persze ha a lány sima prostituált, mint a 7., neki nyilván elég a pénz, hiszen ő csak egy szexjátékszer. És itt jön az egész "sugar" téma legnagyobb gondja idehaza, hogy nincsenek a szintek letisztázva.

És ez rontja a minőségi lányok piacát és árazását, meg az ügyfélkört.

Azaz nem sugar baby aki havi pár dugásért pénzt kap, és nem sugar daddy aki havi pár dugásért letesz valami kevés pénzt.

Szép estét! :) XoXo

2022. dec. 26. 15:17
 9/13 anonim ***** válasza:
33%
Kedves utolsó! Te azt kérsz a sugardaddydtol amit akarsz. Ki mondta hogy kevés pénz volt? Az én sugárdaddym az üzleti érzékemért szeret, vállalkozást csinálok a pénzéből és ezt tudja. Amikor meg ajandekot adna pluszba, megbeszéltuk előre hogy pénzt ad és mindig erdeklődik mi szépet vettem belőle. Persze csak egy részét költöm el olyan dolgokra amik a külsőmhöz tesznek hozza es miatta kell megvennem, a maradékból azt veszek magamnak amit szeretnék. Maskepp nem is eri meg. Az en daddymnek felesege van akivel az elit korokbe mozog, szoval jol nezne ki ha masnap mar engem is vinne reprezentalni. Teljes titokban vagyunk, erre van igénye neki es nekem is. Egyszer szeretnek jol ferjhez menni jó körökbe, szóval ott meg senki nem venne el sugarbabyt. Elismerem, te vagy itt a hivatasos kur.va, barhol megjelensz, mindenki tudja majd rolad. Rolam nem tudja senki es ez igy van jol. Szerintem pont h en testesitem meg az igazi sugarbabyt, te meg a hivatasos luxuspros.tit ami ket kulonbozo dolog.
2022. dec. 27. 10:58
 10/13 anonim ***** válasza:
63%

9. Sugar baby = prosti. Tudod, mint a burgonya = krumpli.

"Ha a szarból trágya lesz, egyből kocsival viteti magát." Hofi Géza.

Puszi! XoXo

2022. dec. 27. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!