Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találkoztatok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkoztatok olyan lánnyal/nővel akik csak a pénz miatt érdeklődtek?

Figyelt kérdés

Mik ezek a helyek (online/nem online), mert egyre több ehhez hasonló kérdést olvasok?

Illetve mi ennek az oka, hogy lehet rájönni, hogy valakit ez érdekel csak?

Köszönöm.

2022. dec. 25. 15:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én sehol, társkeresőn (Badoo, Tinder, stb) látni ilyeneket, de velük nem kezdek több okból sem, más srácoknak meg ők az etalon, és valószínűleg rádöbbennek, hogy ezeknek a csajoknak bizony kell bőven pénz
2022. dec. 25. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer találkoztam ilyennel, interneten ismerkedtünk, aztán találkoztunk, de úgy, hogy egy nagyobb társaságban. Nem nagyon foglalkozott velem. Előbb hazamentem, mint ő, aztán nem sokkal később jött egy üzenet, hogy -te voltál azzal a szép nagy Audival? Miért mentél el?

Válaszoltam valamit, de a többi üzenetre már nem reagáltam.

2022. dec. 25. 17:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden gazdag férfit zavar, ha a nő a pénz miatt érdeklődik.

Barátnőm példája, igazi hamupipőke story:

18-19 végzős gimisként a mammutban egy gyorsétteremben mellette ült az ürge. Elkezdtek beszélgetni, telefonszámot cseréltek. Találkoztak. Kispesti panelből átköltözött a Normafára egy családi házba, 4 szinttel, medencével és edzőteremmel.

10+ évig volt a férfival, ami alatt szakmát tanult (személyi edző lett), lefogyott ( teltkarcsú-féle volt mikor megismerkedtek), megcsináltatta a mellét, az orrát, új autót kapott (kettőt is, mert az egyiket féltékenységből összetörte), beutazta a fél világot.

A férfi nem akarta elvenni feleségül, ezért végül elhagyta. Elhagyta egy másik gazdag férfi miatt, akit a férfi baráti társaságát keresztül ismert meg. Ma már egy 1+ éves kisfiú anyukája, és baráti szinten, de tartják a kapcsolatot, és nincs a férfiban harag, vagy semmi ilyesmi, sőt örül, hogy segíthetett egy fiatal szegény lánynak!

2022. dec. 25. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
3. Jó a sztori. Elfelejtetted a végére, hogy addig éltek, míg meg nem haltak.
2022. dec. 25. 20:26
 5/11 A kérdező kommentje:
És milyen helyeken vannak leggyakrabban ezek a lányok/nők? Pl. milyen szórakozóhelyek, stb.
2022. dec. 25. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Járd végig és megtalálod őket.
2022. dec. 25. 20:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem ez lenne a célom, de köszönöm.
2022. dec. 25. 21:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

3

Meglátásom szerint akit nem zavar, az általában a csaj arcába is tolja, hogy mennyire jómódú.

2022. dec. 27. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol.
2022. dec. 27. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Szia! Semmiféle Internetoldal nem jò ismerkedésre! A személyes talàlkozàsi formàt vàllasszad! Katolikus vagy reformàtus Hit közösségeknél ismerkedj.
2023. ápr. 2. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!