Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagalnal. ?
Kérdés mióta irkalnak, miről volt szó amire írta.
De amúgy tetszhet valaki stílusa ebbe nem kell semmi olyat belemagyarazni.
Ja, hogy nem olyan kép, hanem arc, vagy alak, azt hittem valami másfajta fotó, mittomen táj pl. 😂
Ez esetben nem tetszene és elbeszelgetnek a párommal mi oka van más nővel irkalnia és ráadásul azt írni amikor én ott vagyok neki.
És ha ideges lenne, vagy mi közöm hozzá a válasza, félreértés történt stb a válasza ahelyett hogy elnézést kérne és megigerne, hogy többet ilyet nem tesz akkor elkuldenem melegebb éghajlatra.
Viszont azok után, hogy ígért fűt-fát, de mégsem tartja a szavát, értsd a hátam mögött teszi, el van foglalva feszt a mobillal, vagy PC akkor is kidobnam, mert a tettek a lényeg!
Mondanám hogy nekem meg megtetszett más személyiségre… is.
Kapjon hőgutát utána kalap-kabát.. engem nem égetne egy ilyen féreg tovább.. az biztos.
Semmit, nem kell mindenbe mindent belelátni.
Tetszet neki más nő is csak azért, mert velem van. Nekem is tetszenek más férfiak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!