Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek vannak fent ezek a lányok Tinderen?
Felregisztráltam férfiként eme csoda appra.
Nagy meglepődésemre, sok helyes, csinos lány van fent.
Ami egyből lejött, hogy kb 80% instagram követőket gyűjt (ami egyébként undorító dolog szerintem). Viszont, vannak olyanok, akik nem írnak semmit/valóban kapcsolatot (esetleg alkalmit) keresnek.
Az utóbbiak miért Tinderen próbálnak párt találni? Számomra tök hihetetlen, hogy egy 18-25 év közötti csaj nem kap magának senkit, nem állnak érte sorban.
+poén, hogy haverom elmondása szerint, ő régebb óta használja, és nem elfeledett felhasználók ezek
#12 elolvastam amit írtál, és egyből a másik nagy kérdés jutott eszembe:
Hogy ha kiirja a csaj, hogy kapcsolatot keres, matcheltek, rá írsz kulturáltan (ráadásul még kreatívabb is, mint az átlag) , mi a bubánatos pélóért nem válaszol?
Nagyon nagy ördögi kör az én szememben ez az egész...
Instán, meg stb helyeken sem olyanoktól jönnek üzenetek akik normálisan szeretnének ismerkedni.
A zöme megélhetési csaló, reklám, mlm-es csaló, vagy képkunyeráló perverz vagy képkunyeráló külföldi perverz.
A gyakorisok hatalmas tévhitben vannak. Csak olyan csajokra írnak rá napi, heti szinten, akik aktívan posztolnak, nyilvános minden social media oldaluk és társaik. Egy 1-2-...10 ezer követős csaj követői között persze akadnak olyan srácok,akik írnak nekik. De az átlagos, akár csinos lányoknak rengeteg esetben privát a profilja és csak pár 100 ember követi őket, azok is volt iskolatársak, munkatársak, ismerősök.
Egy átlag lány,aki nem posztolgat, vagy csak nagyon ritkán az nem kap ennyi, sőt sok esetben semennyi megkeresést.
Átlagos, kicsivel átlag feletti lányként,aki nem nagyon használ közösségi oldalakat (értsd: minden privát, évente posztolok 1-2x ) kb fél évente kapok 1-2 ismerkedési célú üzenetet, azokat is olyan pasiktól, akik nem csak nekem küldik el az üzenetet, hanem 20 másik lánynak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!