Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tiltott a tanár diák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tiltott a tanár diák kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van egy tanárom, aki szakmát tanít nekem (férfi) és a szakmával kapcsolatosan tettem fel neki kérdéseket és beszélgetés közben fél méter sem volt közöttünk, nem volt más ott, csak mi és intimnek éreztem a szituációt, mert egyszébkent nem bizalmas információkat osztottam meg vele, hogy közel álljon hozzám.

Majd ez után érdeklődőbb lett felém, meg szokta kérdezni, hogy hogy vagyok, milyen eddigi a napom, fáradt vagyok-e, anyuék hogy vannak.

A többieknek is feltűnt az osztályban ez a furcsaság. Ráadásul mindig ad javítási lehetőséget, ha véletlenül rosszabbul sikerül a dolgozatom. Ha nekem nem rossz nincs ilyen ajánlat és a többieknek nem engedi.

Kellemetlen helyzetbe szokott hozni, mivel a többiekkel szemben nem érzem helyesnek a kivételezést. Egyébként 30 körüli, én most vagyok 18,szóval őszintén tini vagyok kinek ne jönne be... Imponáló, hogy felkeltettem az érdeklődését, de én nem szeretnék ettől többet és nem szeretném, ha elfajulna.

Ráadásul hülyének sem szeretném nézetni magam. Hogyan oldhatnám meg kellemetlenségek nélkül?

2022. dec. 15. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Tabu úgymond. Etikátlan, nem fér bele az erkölcsi normákba.
2022. dec. 15. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:

máris megmutatkozik a negatívuma, a részrehajlás, a kivételezés, majd jönnek a pletykák, esetleg a kirúgás.

mondd el otthon anyádéknak, aztán meg az dirinek.

a tanárod durván átlép egy határt, ne engedd!

2022. dec. 15. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
1000% tiltott!
2022. dec. 15. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Pl úgy, hogy ne gondolj bele többet, mint ami valójában van. Ha egy szakmai oktató érdeklődik a fáradtságod, az otthoni körülményeid után, közel sem biztos, hogy tőled akarna valamit. Lehet csak úgy érezte, vagy látta rajtad, a szakmai munkádon, hogy mostanában fáradtabb vagy, esetleg szétszórtabb, figyelmetlenebb, viszont az eddigi munkád alapján űgy érzi szakmailag több van benned, ezért kíváncsi az esetleges változás okára. Különösen ha te ilyeneken gondolkodsz. Valamennyire akaratlanul is megváltozik a viselkedésed. Attól hogy valaki 18 éves, még nem biztos, hogy bejön egy szakmai oktatónak, aki adott esetben az állásával is játszhat ez miatt!!! Nem kell ebbe többet belemagyarázni, viselkedj úgy, mint bármelyik diák. Figyelj, tanulj, fejlődj szakmailag.

Ne az imponáljon, hogy egy szakmai oktatónak bejössz, mert könnyen tévedhetsz, aztán jöhet a pofáraes~s, amivel csak vele szúrsz ki! Ha pedig az oktató mégis csak ebben az irányban gondolkodik, akkor kénytelen lenne egyértelműen a tudtodra adni, amit nem fog megtenni a munkája miatt sem!

2022. dec. 16. 07:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Társadalmilag nem elfogadott, tiltott és krva gáz.
2022. dec. 16. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!