Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy olyan érzésem hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy olyan érzésem hogy az exbaratnom van fennt a rosszlanyokon?!

Figyelt kérdés
A kor, a magasság, a testalkat, minden stimmel még a kerület is.... Lebuktassam? Vagy járjak utána hogy ő az? Érdemes ezzel foglalkozni vagy hagyjam a francba az egészet?! 33/F
2022. dec. 13. 22:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ex. Azaz már semmi közötök egymáshoz.
2022. dec. 14. 12:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is fent vagyok a rosszlányokon lányként (privátot nem kérek). Csak érdekességként írom le, hogy régebben kaptam több "számonkérő" SMS-t egy sráctól, aki valószínűleg nagyon összekevert a volt csajával, mert olyan keresztnéven szólított, aki nem én vagyok. Arckitakarva hirdetek, de gondolom, ott is stimmelt a kor, a magasság, a testalkat, a város... Szóval szerintem hagyd, bárki más lehet az a lány. Ha nem ő az, akkor inkább ne csinálj hülyét magadból. Ha meg mégis ő lenne az, akkor hagyd, hogy élje az életét, ahogy ő akarja. Szerintem kicsinyes és szánalmas dolog azt keresgélni, hogy hogyan rúghatnál még bele az exedbe...
2022. dec. 14. 17:07
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
20. Neked valószínűleg ingyen sincs p.ina. Akkor élvezel el, mikor az ujjadra b@szol a kalapáccsal. Aki meg fizet érte az legalább élvezkedik.
2022. dec. 14. 17:39
 24/25 anonim ***** válasza:

#23 ember, nő vagyok.

Az a vicc, hogy így is előbb kapnék puncit, mint te.

2022. dec. 14. 17:52
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
A linket majd a Jézuska hozza karácsonyra?
2022. dec. 16. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!