Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg az Apjukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg az Apjukat keresik egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalataitok? Pl akinek mackós az apja, az a mackós férfiakat keresi tudat alatt, vagy akinek kopasz az a kopaszokat, stb...

2022. dec. 13. 15:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
51%
Továbbá az sem véletlen, hogy a szar szülők gyerekei megkattannak és általában ez a szüleik sara maximálisan. A legtöbb sorozatgyilkos gyerekkorában van legalább egy rossz szülő. (Ed Gein anyja, Kemper anyja, Gacy apja, Dahmer apja, Jim Jones anyja stb.)
2022. dec. 13. 16:34
 12/29 Noren1989 ***** válasza:
18%
Semmiben sem hasonlítottam exeim faterjàra. Kivéve a férfi jelleget. 3làb, stb..
2022. dec. 13. 16:36
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
Hiába ágál majdnem mindenki ez ellen, főleg akik rossz családból jöttek. Amit gyerekkorodban láttál, az lesz a meghatározot mintád. Nekem pontosan ez volt a szakdolgozatom témája. Közel egy évig gyűjtöttem az adatokat, végeztem megfigyeléseket, rengeteg emberrel beszéltem személyesen. Ha tetszik ha nem, a szülő minták öröklődnek, durván 90%-ban a külső is meghatározza a majdani ideálját egy gyereknek. Persze sokan félreértik, hogy ha az apja alkoholista volt, ő nem keres majd alkoholista párt. Pedig az van, hogy nem alkoholistát keres, de az apjára jellemző belső viselkedési mintákat viszont preferálni fogja. Egyébként erről a témáról rengeteg kutatást végeztek, egy kis google, aztán lehet olvasni. A feleségem alapvetően olyan, mint amilyen mintákat az anyám hordoz, én meg olyan vagyok mint a feleségem apja nagyvonalakban. Külsőre magas vagyok szikár, mindig vanna céljaim, mindig forgatom az agyam. Az apja is. Az anyám gondoskodó, jól bánik a pénzzel, előre tervez. Akár a feleségem. Külsőre vékony, csinos. Akár az anyám. Emlékszem, a környezetemben végeztem egy kis titkos megfigyelést, de ez tényleg működik. Pl. a kollégám felesége kiköpött az anyja, de minden téren. Még természetre is. Az előző párjai viszont nem, velük nem is tartott sokáig a kapcsolata. Egy másiknak az apja öngyilkos lett. Érdekes, a nagyapja is. Fura, de náluk meg a komplett család minden tagja az örökölt viselkedést hordozza. Olyan sem nagyon van, hogy egy nő szerelmes egy csendes nyugodt férfiba, majd később egy nagyszájú arogáns pasiba. Mindenkinek meg van a maga zsánere, a kérdés csak annyi, hogy akivel jelenleg van, az mennyire hordozza a számára már gyerekkorban "bekódolt" férfi vagy női ideált.
2022. dec. 13. 16:37
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
9 Teljesen igaz. Tessék itt van leírva. Ezért aztán teljesen felesleges a nőgyűlölőknek a nőket hibáztatni, és elvárhatatlan dolgok miatt cseszegetni őket. Inkább arra hajtsanak hogy normális apák legyenek majd, hogy a lányaikat ne tegyék ebbe a helyzetbe.
2022. dec. 13. 17:35
 15/29 anonim ***** válasza:
57%
13 jó azért ennyire nem fekete-fehér. Pl, egy intelligens nő, felismerve mi hiányzik az apjában, mondjuk 10 éves korától más házaspárt tekint szülői mintának, nem a szüleit, ezen kívül barátoktól évtizedek alatt ellesi a férfi mintát. Annyi a feladata a párjának hogy ezt megengedje neki, és ne szakítsa el a valódi szülőként működő választott szülői mintáitól, és ne kényszerítse a biológiai szüleihez, ne velük erőltesse a kapcsolatot.
2022. dec. 13. 17:38
 16/29 he84 ***** válasza:
96%
Hát ne haragudj 9-es válaszoló, de részben nincs igazad. Nem mindenkinél van ez, hogyha az apja durva, szigorú volt, akkor az ilyen és hasonlóan rossz férfiakat fogja keresni. Nekem anno lányként, már jó ideje nőként soha nem volt jó viszonyom az apámmal (néhány éve már meghalt), csak nagyon ritkán és nem sokáig voltunk kicsit jóban. Mégis nem az ilyen, nem a hasonló férfiakhoz vonzódom, hanem pont az ellenkezőjéhez. Tehát a kedves, törődő, öleléseket és bújásokat szerető férfiakhoz. Ettől még nem tekintek rájuk úgy, mintha az apáim lennének.
2022. dec. 13. 17:48
 17/29 anonim ***** válasza:
67%

"Nem mindenkinél van ez, hogyha az apja durva, szigorú volt, akkor az ilyen és hasonlóan rossz férfiakat fogja keresni."

Ok jogos, én sem úgy értettem, hogy ez kivétel nélkül mindig így lenne. Eleve a szülő a legerősebb, de nem az egyetlen minta egy gyerek életében, szóval természetesen igazad van, nem kötelező érvényű a dolog, én sem így értettem, csak leegyszerűsítettem.

Saját magam is példa vagyok: az én feleségem pl a nagymamámhoz hasonlít nagyobbrészt, az anyámhoz nem igazán.

2022. dec. 13. 18:09
 18/29 anonim ***** válasza:
Vannak személyiség jegyek amik passzolnak ... nem konkrétan az apjukat de sok hasonlosag felfedezheto es ez nem tudatos valasztas a nok reszerol.
2022. dec. 13. 18:18
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszinte leszek, én baromi rég elhatárolódtam a szüleimtől. Nem azért, mert rossz emberek, vagy bántottak volna, mert nem, csak szimplán teljesen mások. Mondhatjuk, hogy én vagyok a család fekete báránya. Teljesen más az ízlésem, viselkedésem, és kb óvoda alatt abbahagytam a tartós kommunikációt velük, bármilyen hihetetlen. Semmire nem volt pozitív reakciójuk, amit mondtam, és bármikor próbáltam kifejezni magamat, a gondolataimat feléjük, mintha más nyelvet beszéltünk volna. Így egy idő után kb nem mondtam semmit ténylegesen, csak sablon szövegeket, hogy utána elvonulhassak, és békén hagyjanak, és ne kelljen drámázni, meg ne szidjanak le olyan dolgokért, amikben nem vagyok hibás.

Abban viszont van valami, hogy pont ennek az ellenkezőjét kerestem későbbi kapcsolataimban. Vagyis a jó kommunikációt, értelmes vitákat. Férjem is olyan, akivel mindent meg lehet beszélni, és mindig lehet rá számítani, legyen az pár kedves szó, vagy fizikai segítség.

2022. dec. 13. 18:29
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

Huh, nálam egyébként kicsit így lett végül, abszolút tudat alatt. Nagyon jó apukám van, egész gyerekkorunkban ott volt, foglalkozott velünk, nagyon szoros a kapcsolatunk felnőttként is.

A párom külsőre a legkevésbé sem hasonlít apukámra, de miután bemutattam őket egymásnak jöttem rá, hogy belsőre eléggé. Visszahúzódóak mindketten, hasonló hobbijaik vannak. Szóval ja, nálam így működött.

2022. dec. 13. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!