Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha a párod ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod ilyeneket írna másnak?

Figyelt kérdés
Van akinek csak olyat hogy jó lenne ha elmenne a versenyére, és hogy kár, hogy nem megy. Van akinek a képe alá beírja hogy "csecses :D". Ilyenekhez mit szólnátok?
2022. dec. 13. 07:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
A volt párom lenne.
2022. dec. 13. 09:06
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, emelt fővel tavoznek életéből örökre.

Ha esetleg érdekelné miért mondanám, hogy nem vagyok szerelmes belé. :)

2022. dec. 13. 09:25
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem el fogsz még szenvedni vele egy ideig, amíg kell neked támasz a nehezebb időkben, és szerintem el is fogod viselni ezt az alakot, annyira elvakult vagy. Ahogy írsz, szerintem még azt is el fogod viselni ha megcsal ténylegesen, bár szerintem ezen ő már túl van. 10 év múlva a fejedet fogod verni a falba hogy mellette maradtál, mikor mindenki látja, még te is, csak most abban a fázisban vagy hogy tűröd még egy kicsit, mentegeted egy kicsit. Rá fogsz döbbenni, hogy a szavai mögött nincsenek tettek, mert pont azt a dolgot nem adja meg neked ami kéne, hogy hagyja a nőket. 30 éves korodig majd csak leesik egyszer, hogy CSAK az szeret aki tesz is érted, és önszántából választ téged, mást nem.
2022. dec. 13. 10:17
 24/25 anonim ***** válasza:
zavarna főleg a csecses rész
2022. dec. 13. 12:04
 25/25 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj, én sok válaszolóval ellentétben megértem az ilyesmit, ha nincs valakinek párkapcsolata, mert annak ellenére, hogy közönséges tűnik egy külső szemlélő láttára, lehet hogy az illető lány akinek ezt írta amolyan nagyon jó "havercsaj" és simán hülyéskednek egymással vagy direkt oltják egymást, szóval a saját fülemmel hallottam ilyeneket és tök poénra vette a csaj, aki nekem is valamilyen szinten haverom.

De így, hogy párkapcsolatban van, már nem illik ilyeneket mondani egy másik nőnek még poénból sem, úgy pedig végképp nem, hogy internetre írogatja ahol bárki láthatja.

HA pedig nem is a haverja az adott csaj (kommenteket nem volt időm elolvasni) csak úgy valakinek beírta, hogy "poénos" legyen akkor rettentő prosztó.

Én egyik esetben sem mondanék ilyet..

2022. dec. 13. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!