Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki az elejétől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki az elejétől kezdve egyedül csinálta végig a terhességet, mert a párja lelépett? Ki hogyan élte túl azt, hogy lelépett az apa?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 13:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Ahol le lep apuci ott mar gondok voltak regebb ota.. tehat minek csinaltata fel magat a no az a kerdes.
2022. dec. 12. 13:59
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
#1 persze, mindig könnyű a nőt okolni. Azt teljesen hagyjuk is, hogy a pasi miért hagyja ott a spermáját, ahol nem kell, mert baj van a kapcsolattal.
2022. dec. 12. 14:04
 3/19 anonim ***** válasza:
7%
2. A no gyereket akart es direkt gumi nelkul csinaltatta es nem engedte kihuzni sem a ferfinak mondjuk? Nem tudod te mennyi beteg no van.
2022. dec. 12. 14:12
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
#3 és pisztolyt tartott a férfi fejéhez, hogy ne húzzon gumit? Nyugodtan húzhatott volna.
2022. dec. 12. 14:29
 5/19 anonim ***** válasza:
5%
4. Es a no nem akarta hogy huzzon, most meg o az aldozat?
2022. dec. 12. 14:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
#3 honnan veszed? Ott voltál?
2022. dec. 12. 14:32
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
#4 honnan veszed hogy nem védekeztek? Honnan veszed, hogy ez szándékos volt bármelyik féltől? Ott voltál? Megbeszélték veled? Vagy csak gondolod, mert olyan kis okos vagy?
2022. dec. 12. 14:33
 8/19 anonim ***** válasza:
95%
#5 ha a nő nem akarja, hogy húzzon, akkor a pasi mondhat nemet is a szexre. Nem muszáj kétbites ösztönlénynek lenni.
2022. dec. 12. 14:36
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

Az én fiam apja nem lépett le konkrétan, de kb az egyébként tervezett terhességem felénél gondolom beijedt vagy meggondolta magát és elkezdett szép lassan kihátrálni. Anyunál laktam onnantól, ott hordtam ki a babát. Apuka esténként feljött, kb megnézett, megvacsizott anyunál és jobbra el. Élte a legényéletét.

Végigbőgtem a terhességet. Még jó, hogy anyum még élt akkor.

Mikor megszültem, a barátnőm vitt minket haza a kórházból, apuka nem ért rá a rengeteg munkája mellett. Onnantól végül együtt éltünk hárman, de nem tartott sokáig: másfél éves volt a gyerek, amikor elköltöztem vele.

Szóval kitartást neked, a körülményekhez képest próbáld élvezni a babavárást, mert amúgy a leggyönyörűbb időszak volt, amikor ott táncolt a baba a hasamban, imádtam.

2022. dec. 12. 14:41
 10/19 anonim ***** válasza:
11%
8. A no nem lehet fehermaju mi? El kell vetetni a gyereket ha sok idot nem toltottel egyutt a fickoval... minden xar embernek nem kellene szulni !
2022. dec. 12. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!