Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Azt kell tudni rólam, hogy gamer girl vagyok.

Szóval játszottam az általam egyik kedvelt játékkal mikor egy srác egy közös szerverről rám írt azzal kapcsolatban hogy szeretne játszani.

Ránézés alapján helyes srácnak tűnik.

Elmentem vele játszani, közben beszélgettünk.

Érdeklődött a játékkal kapcsolatban, illetve hogy játszom-e még mással ezen kívül.

Ezeket letárgyaltuk.

Rendes volt, jól kijöttünk úgy érzem, csak furcsa hogy így a semmiből rám írt úgy hogy azt mondta általában egyedül szokott játszani.

A háttérben volt egy csajszi akinek a nevét kimondta, de nem tudom hogy kapcsolatban van-e.

A játék után megbeszéltük, hogy holnap is mehetünk és azóta írt hogy megkérdezze mikor leszek kb.

Szerintetek lehet hogy megakart ismerni? Vagy igazából csak simán játszani akart valakivel?

Bár mondjuk fura, mert ha egyedül játszik általában nem tudom miért pont rám írt.

Na de kíváncsi lennék a válaszokra.

2022. dec. 12. 04:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Másrészt felesleges ezen lovagolni, egy kérdésnél kiragadni valamit amibe valaki random beleköt.

Ennyire unatkoztok?

2022. dec. 12. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Elhizott , vagy csunya gamer girl akik hazankban elterjedtek.. xdd
2022. dec. 12. 13:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Bocsi de se elhízott nem vagyok, se csúnya, bár ez mindenkinek relatív.

Igazán értelmes ember vagy, hogy így ítélkezel egy ismeretlen emberről.

Még a tiszteletet sem tudod megadni.

Elég szánalmas.

2022. dec. 12. 14:19
 14/15 anonim ***** válasza:
13. Gamer vagyok 15 eve .. csak tudom milyen nokkel jatszottam egyutt. Cs go, lol, valorant , cod, battlefield, fortnite ..
2022. dec. 12. 14:24
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát akkor eleve tudnod kellene mi a különbség a gamer és a kocka között😂😂😂😂

Az hogy te a sok nő közül kifogtál pár olyat, az nem azt jelenti hogy mindenki más is olyan.

2022. dec. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!