Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik párkapcsolatban vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik párkapcsolatban vannak, azok mennyire passzolnak érdeklődés és hobbi szinten?

Figyelt kérdés
Ti mennyire illetek össze a párotokkal? Szoktatok közös programot csinálni?

#program #hobbi #párkapcsolat #Érdeklőséi kör
2022. dec. 11. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Vanak átfedések, de nyilván nem 100%-ban. Én sokat olvasok főleg fantasyt, ő inkább IT-s hobbit űz és számítógépeket javítgat. Sportokat is teljesen másként és más típusú mozgásformákat űzünk. Tehát hobbik terén nem igazán van közös pont. Filmek, zene, nos van itt is átfedés, van amit mindketten szeretünk. Viszont, közös programot találni azért nem nehéz. Mindketten szeretünk túrázni, wellnessbe járni, sütni, főzni.
2022. dec. 11. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

“Páromat igazából nem érdekli semmi, soha nincs kedve semmihez, nehéz neki örömet szerezni, hiába próbálok a kedvében járni. “

Pont egy ilyen kapcsolatból léptem ki az elmúlt hónapban. Az ilyenre ne vesztegesd az időd, belekényelmesedett a kapcsolatba vagy megmondod neki, hogy szedje össze magát végre és rakjon bele ő is a kapcsolatba valamit, vagy mész és szerzel magadnak egy igazi partnert, aki tényleg megbecsül és küzd érted. Ha tényleg szeret fog változtatni ezen, ha nem, akkor viszont el kell engedni az ilyet.

2022. dec. 11. 16:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a #12-essel

Ha magányosnak érzed magad mellette, akkor nem ő az, akit a *párodnak* kellene hívnod

2022. dec. 11. 16:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Rávett, hogy összeköltözzünk, 20 év lakáshitelen osztozunk. Innen nincs kiút.
2022. dec. 11. 18:12
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
#14 hogyne ne kiút! Kezd el tervezni a jövőt nélküle
2022. dec. 11. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem a kondizás a hobbim, általában kondis pasikkal is szoktam járni. Furán is érezném magam olyan mellett, aki nem csinálja.
2023. jan. 23. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!