Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire "rib@nc" egy ilyen lány? Vagy ez teljesen ártatlan?
Figyelt kérdés
Ha mikor látja hogy egy fiú haverjának lent van a slicce, és nem szól vagy úgy csinál mintha nem venné észre hanem odalép és felhúzza neki?2010. szept. 30. 21:43
1/13 anonim válasza:
Hat ez eleg erdekes lany lehet...mondjuk en ilyet soha se csinalnek!!! A lenyeg, hogy Te mit gondolsz rola!!!
2/13 anonim válasza:
Attól függ, milyen jó a viszonyuk. Inkább furcsa.
3/13 anonim válasza:
Hát ha ő tehet róla hogy lent van a slicce, akkor ribanc (vagy barátnő), egyébként csak furcsa. De a srác tetszik neki, ez elég valószínű.
15/f
4/13 anonim válasza:
Valószínűleg talpraesett csaj. Szerintem teljesen oké... csak oda ne csukjon semmit :-D Mert akkor az qrvára gáz :-D
5/13 xXx_CloUd_o.O_xXx válasza:
háát nálunk is volt ilyen lánybol 1 pár....csak egyiknek sikerült farkamt becsiptetnie amikor felhuzta....azthittem beszarok-.-" szerencsére csak az elejét csipte be....Amugy nagyon birtm mikor odajött...csak mostmár nem csipázom ezek után ..
7/13 xXx_CloUd_o.O_xXx válasza:
utolsó elötti szerintem te 1 kretén f*sz vagy ,ahova irok 1 hetente valamit rögtön ahzudok,huzzál már el a pic*ába,mibajod van? nincs jobb dolgod? verd ki inkább B+ .....komolyan mondom nagyon szánalmas vagy ....
8/13 anonim válasza:
Hát... szerintem eléggé necces. Bárki is csinálta ezt, nem igazán illendő. Még akkor sem, ha a fiúja az illető.
10/13 anonim válasza:
ha hazudik is mér nem szarjátok le nagy ívből istenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!