Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netes ismerkedésnél milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedésnél milyen hamar találkoztok?

Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:
én egy hétfői napon írtam neki, vasárnap már találkoztunk
2022. dec. 11. 08:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem időtől függ, hanem akkor, amikor már nem fér el a kíváncsiság a chatben.
2022. dec. 11. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Én leghamarabb 3 hónap. Utálom elkapkodni. 27N
2022. dec. 11. 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Minél hamarabb. Ha jókat tudunk beszélgetni online, akkor pár napon belül. Sajnos többször volt már olyan, hogy a személyes találkozás után nem volt kölcsönös a szimpátia. Nekem nem levelező partner kell, ha csak online van összhang, az semmire se elég.

Felesleges időhúzás hosszan írogatni, aztán meg első randi után legyünk inkább barátok.

33N

2022. dec. 11. 08:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Régebben szerettem kivárni, tényleg hosszú, sok beszélgetéssel, ezzel a stratégiával 2 emberrel randiztam, de egyikkel sem jöttünk be egymásnak személyesen. Utána pont elhívott egy olyan fiú, akivel addig nem beszélgettünk olyan minőségben és annyit, mint velük, de igent mondtam (lévén, hogy ha ez előbbi nem jött be, próbáljuk ki ezt). Vele nem emlékszem, hogy előtte mennyit beszélgettünk, talán egy hetet, de nem intenzíven egyáltalán, na a lényeg, hogy nagyon egymásra akadtunk már az első randin, azóta is együtt vagyunk.

Szóval ebből a tanulság, hogy nem éri meg marathoni beszélgetésekbe kezdeni, mert a találkozó sokkal többet megmutat arról, hogy mennyire vagyunk kompatibilisek.

Én ebből okulva, ha újra társkeresőzni kezdenék, akkor várnék kb 1 hetet, csak azért, hogy megnézzem fentmarad-e addig az érdeklődésünk egymás iránt, de utána már beiktatnék egy randit, ha a másik is benne van.

2022. dec. 11. 08:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én az előző évben ismertem meg kettő valakit itt: az egyikkel volt tervben, hogy lehetséges a tali, és semmi nem lett belőle...
2022. dec. 11. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs megszabva, van akinél úgy érzem hamar, másnál nem, de minél jobban erőlteti az illető annál később ez biztos.

Netes ismerkedésnél alaposan leszoktam a srácot tesztelni, mert a többsége nem komolyan vehető. A fele kapásból házas, amit titkol és kalandot keres, vagy valami fétisét akarja kiélni, a másik felének meg általában van valami defektje. Ezért van netre rászorulva és nem élőben csinálja.

2022. dec. 11. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!