Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki házas munkatárssal kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki házas munkatárssal kezd ki, az mégis mit érez?

Figyelt kérdés
A céges karácsonyi bulin láttam tegnap több ilyen "párocskát" is kavargatni... tenyleg ennyien megcsalják a párjukat?

2022. dec. 10. 17:24
1 2
 11/17 Mathus ***** válasza:
#10: ez erősen a "szerintem" kategória, mert önbevallás alapján az emberek egyharmada lesz hűtlen a TELJES élete során, ami az esetek harmadában egyetlen alkalomra korlátozódik. alapvetően az emberi faj monogám.
2022. dec. 11. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Mathus picit óvatosan kezelném az önbevallás statisztikákat.. Brit tudósok biztos egyet értenek Veled, ezt adta a google: a nők körében 15-30, míg a férfiaknál 30-50 százalékos a hűtlenek aránya, és az elmúlt években azt látjuk, hogy a hölgyek bizony felzárkóznak a férfiakhoz. Tehát a maradék 20 % férfi egymással kavar... Szóval ennyit az értelmes statisztikákról. Ha a válások számát is beleszámítom, ezért írtam, h sok ember nem érti a hűség fogalmát.
2022. dec. 12. 10:04
 13/17 Mathus ***** válasza:
#12: úgy jön ki a matek, hogy a nők több férfival lépnek félre és/vagy gyakrabban, de kevésbé jár el a szájuk, mert a női hűtlenkedésnek még mindig rosszabb a társadalmi megitélése, meg kevésbé tartják valószínűnek az emberek.
2022. dec. 12. 10:54
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Hát a volt párom pont az egyik alkalmazotjával csalt meg. Ez miatt szakitottam vele és még neki állt feljebb.
2022. dec. 12. 11:11
 15/17 anonim ***** válasza:
22%
Azt érzi, hogy felállt a farka.
2022. dec. 13. 23:30
 16/17 anonim ***** válasza:
22%
vagy azt, hogy de jó tilosban meggyet szedni
2022. dec. 15. 15:56
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg otthon valami már nem stimmel. A feleség/férj elhízott, nem ad magára, nem foglalkoznak egymással, nem randiznak, nem értékelik már egymást, őszül, kopaszodik, nem szexelnek, megkeseríti mindennapjaikat a közös hitel... A céges bulin pedig egy kicsit be csiccsentesz, szebbnek látod azt a titkárnőt és flörtölni kezdesz vele. Újból 20évesnek érezheted magadat, újból fellángol valami az életedben amit nagyon régóta éreztél.

Persze ez nem tart örökké. Reggel ugyanolyan semmilyen az egész.

2022. dec. 16. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!