Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagy követő táborral rendelk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy követő táborral rendelkező instagram lányok milyen hatással vannak egy hétköznapi nő önképére?

Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 15:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Vagy Caroline Zalog:

[link]

2022. dec. 10. 16:11
 12/27 anonim ***** válasza:
Fura, de mind a külsejével akar aratni.
2022. dec. 10. 16:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Lennél komoly párja annak, aki így mutogatja magát?

Csak szórakozás az egész a nő részéről is, semmi komoly hatása.

2022. dec. 10. 16:13
 14/27 anonim ***** válasza:
Komoly ember a tartalomért néz/hallgat valakit. Sajnos a mai csatornák többségének tizenéves rajongóik vannak. Bár, a kor nem határoz ma már meg semmit. A mai világ már csak egy nagy délibáb.
2022. dec. 10. 16:21
 15/27 A kérdező kommentje:

Ha megnézem az általam linkelt Jen és Caroline profilját, akkor azt látom, hogy a képeikről sugárzik a gazdaság. Hogy elég jól élnek, van pénz. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, csak egy illúzió-e.

2022. dec. 10. 16:23
 16/27 anonim ***** válasza:

#15 ki tudja? Sok ilyen instagramos csaj van komoly tartozásban valójában.

Egyébként alapvetően semmit nem érzek, semmilyen hatással nincs rám az ilyesmi. Néha nem értem, miért van annyi követőjük, mert mondjuk külsőre szerintem nem szépek, vagy legalábbis nem annyira, hogy irigykedni kelljen rá. Jobban szeretem, és egyben irigylem azokat az instagram nőket, akik nem (csak) a testükkel menőznek, hanem valami értéket tesznek le. Legyen az étkezéssel, sporttal, kreatív tevékenységgel, szórakoztatással, vagy valami tudománnyal kapcsolatos téma.

2022. dec. 10. 16:29
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer valahol a neten volt egy cikk, hogy hogyan is néznek ki a celebek, tökéletes nők az életben photoshop, filter, smink nélkül. Akkor megnyugodtam, hogy a legtöbb ugyanúgy néz ki a hétköznapokban, mint bárki más.
2022. dec. 10. 17:13
 18/27 anonim ***** válasza:
Rám semmilyen hatással nincsenek, miért kéne? A követők nem érdekelnek egyáltalán
2022. dec. 10. 17:21
 19/27 anonim ***** válasza:
Az hogy más hogy néz ki, számomra irreleváns, nincs különösebb hatása az életemre. Felőlem posztolhatják a szebbnél szebb képeiket, kívánom nekik a legjobbakat.
2022. dec. 10. 17:48
 20/27 anonim ***** válasza:
Ezeket inkább férfiak nézik.
2022. dec. 10. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!