Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglopott a párom, ki mit tenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglopott a párom, ki mit tenne?

Figyelt kérdés
Lakásvásárlás előtt állok, most vettem ki nagyobb összeget az államkincstárból. Beraktam a szekrénybe. A párom ma bevallotta, hogy tartozása van, és 2 millió Ft-ot elvett tőlem, amit vissza fog adni, amint tud. Meg lehet ezt bocsátani? Én úgy érzem, nem. Nem volt őszinte. Miért nem kért?
2022. dec. 10. 13:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valós a sztori, akkor nem ez nem megbocsájtható.

Szó nélkül elvenni, ráadásul egy ilyen nagy összeget.

Én biztos kidobnám, és ha nem fizetné azonnal vissza még fel is jelenteném.

2022. dec. 10. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Napi meglopott a párom troll sztori, lakást venni készpénzben, aminek lényegében nyoma sincs??? Haha
2022. dec. 10. 16:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem mind készpénzben lett volna, egyszerűen lejárt az állampapír, és már kinéztem egy lakást. Olcsóbb volt kp-ban kivenni, mintha utána leveszem a bankszámlámról vagy utalok róla. De fura, hogy itt ez a fontos a legtöbb embernek.
2022. dec. 10. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem bocsátanék meg.

A 9 éves öcsémnek hozzáférése van az egyik bankkártyámhoz, bármikor legombolhatna pénzzel, de nem teszi, mert ... Normális?

(Azért van hozzáférése, mert távol lakunk egymástól, és így tud egy játékában vásárolni, ha pl. jó jegyet kap, ezzel ajándékozom meg.)

És még SOHA nem "lopott" meg akár 100 forinttal sem, mert már 9 évesen érti, hogy ez nincs rendjén.

Egy 9 éves gyereknek ha több esze és becsülete van mint egy felnőttnek, ott azért már gondok vannak.

2022. dec. 10. 18:44
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
14 akkor az ott egy ketyegő bomba és sírni fogsz, ha megteszi. Ajtót is elővigyázatosságból zárnak az emberek nem azért,mert már meglopták.
2022. dec. 10. 21:33
 16/18 anonim ***** válasza:

15

Azon a kártyán kevés összeg van internetes vásárlásokra van fenntartva.

Inkább ezzel tanítom meg neki, mit jelent a bizalom és a becsületesség, és magamnak is egy lecke lenne, ha esetleg tényleg használná az engedélyem nélkül.

A saját testvérembe vetett bizalmam többet ér pár tízezer Ftnál.

Ez kicsit off bocsi:/

2022. dec. 10. 23:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Azonnali hatállyal szakítanék.

Nem, nem a pénz miatt. Ha szüksége van rá, úgyis tudja, hogy amennyit tudok, adnék neki. Hanem egyrészt a lopás ténye miatt. Tiszteljen már annyira, hogy tisztességes velem! És itt most nem arról van szó, hogy éjszaka megdézsmálta a táblacsokimat... itt konkrétan tudta, hogy annak a pénznek helye van, és nem lehetne hozzányúlni.

Másrészt meg azért is, mert eddig titkolózott.

2022. dec. 12. 14:50
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
16 ja hát engem úgy tanítottak meg, hogy suli mellett eljártam diákmunkára és megkerestem magamnak a pénzt.
2022. dec. 13. 00:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!