Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből következtethetek arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből következtethetek arra, hogy testiségnél többet nem akarna?

Figyelt kérdés

Nincs köztünk semmi, flörtölget, irogatunk, elvagyunk. Nem nyomul, de nem is tudom, mire megy ki a játék. Felhozakodtam valamivel, amiből ő hasznot nem húzna, nekem viszont segítene. Ha valóban érdekelném, szerintem belement volna, mert legalább nekem segített volna.

Ez csak onnan jött, hogy egy barátom belement ebbe, azt hittem segítek neki ezzel, de később bevallotta, hogy neki amúgy semmit nem adott ez a dolog, de szeretett volna nekem segíteni, ezért ment bele. Ebből következtetek arra, hogy ha ezt a férfit komolyan érdekelném, bele ment volna.

2022. dec. 9. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha a barátod haszontalanul belement, akkor a férfi hasznavehetetlen, ha hasznot nem remélve nem ment bele.

A kölcsönös segítség viszont nem semmi, hanem lehet komoly is, ha az, aki nyújtja, nem játékból megy bele.

Ez viszont teljesen biztos.

2022. dec. 9. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem annyi a kérdés, hogy, az a pasi aki többet akarna, anélkül is segítene x dologban, hogy neki abból haszna származna, vagy minden esetben szarna a nő fejére?

A válasz az, hogy annak, aki fontos nekünk, anélkül is segítünk, hogy ezért valamilyen juttatás járna. Ha csak akkor segít, ha neki is haszna van belőle, akkor nem a barátod és nem is akar az lenni. Ennyi.

2022. dec. 9. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a szexről van szó. A baráttal kölcsönösen segítettek egymásnak, de a srácnak nem adott semmit, viszont a srác is segíteni akart a csajnak, így megoldották.

Most ennek a pasinak ajánlotta fel ugyanezt. Ha belemenne a pasi, akkor élne a lehetőséggel és segítene a csajnak, még akkor is ha nem nyújt számára semmit a dolog. Jól értem?

2022. dec. 9. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha onzetlenul nem segit, akkor kizart, hogy komolyat akar. Ellenben ha segit, attol meg simna lehet komolytalan a szandek.
2022. dec. 9. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Megint törölgeti a kommenteket. Nagyon szánalmas vagy kérdező! :D ki törölheted, de ide fogom irni 85.-jére is :D
2022. dec. 9. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem eleve a te oldalad sem szimpatikus.. inkabb te akarod kihasznalni.
2022. dec. 9. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
A kérdést töröld inkább. Idióta vagy.
2022. dec. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!