Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még nem maszturbáltam és 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem maszturbáltam és 14 vagyok. Mikor a normális el kezdeni? Picit félek tőle.

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta csinálom azt,hogy csak nadrágon keresztül dörzsölöm a kezemnek a belső élével és akkor nem sokára libabőrös leszek egy pillanatra és nagyon jó érzés. Régen azt hittem hogy ez a maszturbálás.
2010. szept. 30. 20:31
 1/10 Moszuke ***** válasza:

hát ez ilyen csikló izgatásnak hangzik.

ez is az.

mikor normális elkezdeni? amikor "kanosnak" érzed magad.

2010. szept. 30. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Lányok közül nem is mindenki szokott. Olyan meg nincs, hogy mikor normális elkezdeni, emberenként eltér. Ha nem érzed úgy, akkor ne erőltesd, olyanról meg nem is hallani, hogy valaki azért kezdett az igényénél később maszturbálni, mert nem volt elég idős.
2010. szept. 30. 20:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja de néha úgy fel izgulok,és csak kívülről dörzsölöm és már az is jó!
2010. szept. 30. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
..akkor most dörzsöld belülről..
2010. szept. 30. 20:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Már párszor próbáltam de nem éreztem semmi különöset.:(
2010. szept. 30. 20:47
 6/10 rozika10 ***** válasza:

a csiklodat izgasd az ujjaddal kör körös mozdulatokkal és ha lehet akkor ágyban nyugiban!

nincs korhatár!!akkor csinááld mikor jol esik!közbe simizheted a melledet is.és gondolja valami jó pasira vagy a pasidra!!!és mehet is addig csináld amig már szinte elviselhetetlen!!!

2010. szept. 30. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát ha félsz tőle, akkor ne csináld. Ezt nem kötelező csinálni.

Másrészt, azt mondják, úgy tudjuk leküzdeni a félelmeinket, ha szembenézünk velünk ;)

2010. szept. 30. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor kezdd el, amikor Neked jól esik. Egyébként lány vagy, vagy fiú?
2010. okt. 1. 07:42
 9/10 A kérdező kommentje:
lány:) Tegnap este meg próbáltam a csiklómat izgatni de semmi különös érzés nem fogott el.:((
2010. okt. 1. 15:36
 10/10 notker15 válasza:
ne a csuklód, a csiklódat izgasd...
2010. okt. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!