Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szokott valamit csinálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokott valamit csinálni a párotok munka után?

Figyelt kérdés

1 hónapja költöztünk össze egy 130 négyzetméteres emeletes házba. A párom fék 3-ig dolgozik, utána pedig itthon van. A napi programja annyi,hogy begyújt és játszik az x-boxon vagy pedig tv-zik, néha edz is.

Én is dolgozom, egyetemre járok, és még mellette egy másik szakmát is tanulok, néha aludni alig van időm. Mellette takarítok, másnapra szendvicset csinálok neki,hogy tudjon enni a munkába, boltba is én járok.

Magyaráz nekem,hogy szedjem össze a leveleket kint is. Jogosan idegesít az, hogy ő munka után semmit nem csinál, és még a leveleket is én szedjem össze?

Tegnap megkértem,hogy vigye fel az emeletre egy 15 kg-os virágot, mert kaparja a macska a törzsét, nem vitte fel természetesen. Most vittem fel én.

Persze, arról én tehetek,hogy alig van szabadidőm a két iskola miatt , de az legalább hasznos .

2022. dec. 9. 11:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
92%
Úgy látom a pasid ingyenes bejárónőt keresett, nem kapcsolatot :D
2022. dec. 9. 12:44
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Csavarog. Mindenhol van mindig, haverok, nők, beülős helyek, a szülei, edzés, vagy kocsiszervíz, ügyintézések, fekete üzletelgetések (4 féle), néha magának ruhavásárlás

Asszem ennyi, amikről tudok.

2022. dec. 9. 12:49
 23/30 anonim ***** válasza:
76%
Egy lusta dög a párod, ez a nagy igazság. Az én férjem este 7-re ér haza. A bevásárlást midnig ő intézi mert én utálom, illetve a kinti munkákat is ő végzi. Hétvégén főz is. Az általános háztartási feladatokat csak azért nem osztjuk fel, mert arra takarítónőt fizetünk. Ezen kívül minden meg van osztva. Én pl kinti munkát egyáltalán nem végzek; kertészkedés, fűnyírás. Ő meg nem mos, nem vasal.
2022. dec. 9. 12:55
 24/30 anonim ***** válasza:
26%
Felvitte volna ő is amúgy, ha szólsz neki megcsinálja, nem kell minden félévben emlekeztetni rá.
2022. dec. 9. 13:48
 25/30 anonim ***** válasza:
64%

Persze. Elmosogat, mosast rak be, elpakol, kitereget. Kb ezek a mindennapos dolgok. A tobbit megcsinaljuk egyutt hetvegente.

Mostanaban kicsit tobb mindent csinal, mint en, mert el vagyok foglalva valamivel es neki mindig elobb eszebe jutnak ezek a dolgok. Munka elott is neki all, ha koran kel, vagy utana, tok mindegy. O eleve jobb ezekben a dolgokban, mert o tud ugy mukodni, hogy ha valahol van (pl konyhaba megy csinalni egy szendvicset), akkor mar gyorsan el is pakolgat, ha ott van. Nekem ez nem megy, ha szendvicset csinalni megyek, akkor azt csinalom, eszembe sem jut, hogy “ha mar itt vagyok, pakolgatok picit” :) Nalam ez ugy mukodik, hogy el kell terveznem, hogy mondjuk ma delutan 4-kor rendet rakok. De sokszor van, hogy o addigra mar megcsinalta a dolgok 70%-at.

En 30N o 30F

2022. dec. 9. 14:22
 26/30 anonim ***** válasza:
66%
Vicc. Nem bocs, röhej. Nem várnék tavaszig. Magyarul sokkal több az ideje, de mindent is te csinálsz. Hülye vagy ha ezt tavaszig viselni akarod. Kidobnám most és húznék el.
2022. dec. 9. 17:05
 27/30 anonim ***** válasza:
66%
Ha azt irom otthon főz mos takarit akkor nem pontoztak volna le? Hat ő nem ez.bocs.
2022. dec. 9. 19:04
 28/30 A kérdező kommentje:
Én a benti munkákat szeretem, szívesen csinálom, viszont a kerti munkát utálom és szerintem neki is belefér az idejébe.
2022. dec. 9. 21:32
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsatok! Ha nincs más elfoglaltsága, mint a játék meg a tv, akkor nem a te színvonalad.
2022. dec. 10. 11:24
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Felmerülhet azért itt a kérdés h minek 2 embernek 130 nm-es ház.

Meg minek nektek a kert, ha csak nyűg. Úgy látszik, te is utálod a kertimunkát, a pasid meg ki se megy, mert csak xboxozik.

Nektek egy 2.5 szobás lakás elég lenne, bőven is.

2022. dec. 14. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!