Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szokott valamit csinálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokott valamit csinálni a párotok munka után?

Figyelt kérdés

1 hónapja költöztünk össze egy 130 négyzetméteres emeletes házba. A párom fék 3-ig dolgozik, utána pedig itthon van. A napi programja annyi,hogy begyújt és játszik az x-boxon vagy pedig tv-zik, néha edz is.

Én is dolgozom, egyetemre járok, és még mellette egy másik szakmát is tanulok, néha aludni alig van időm. Mellette takarítok, másnapra szendvicset csinálok neki,hogy tudjon enni a munkába, boltba is én járok.

Magyaráz nekem,hogy szedjem össze a leveleket kint is. Jogosan idegesít az, hogy ő munka után semmit nem csinál, és még a leveleket is én szedjem össze?

Tegnap megkértem,hogy vigye fel az emeletre egy 15 kg-os virágot, mert kaparja a macska a törzsét, nem vitte fel természetesen. Most vittem fel én.

Persze, arról én tehetek,hogy alig van szabadidőm a két iskola miatt , de az legalább hasznos .

2022. dec. 9. 11:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
81%

Ja, majd tavasszal biztos kidobodXD

Szolga lelkű

2022. dec. 9. 11:30
 12/30 anonim ***** válasza:
92%

majd könyörögni fog, hogy ne hagyjon el xD

aztán hirtelen megbocsát :D

2022. dec. 9. 11:32
 13/30 anonim ***** válasza:
96%

"Magyaráz nekem,hogy szedjem össze a leveleket kint is."

Ha övé a ház, akkor szedje fel a hátsóját, és szedje össze ő a leveleit. Igaza van annak is aki azt mondja, hogy a saját házában ne cseszegessék. Így is kell tenni. Mindent úgy kell hagyni ahogy ő hagyta, mivel az ő háza.

Nem kell kimosni a ruháit, nem kell utána elmosogatni, elpakolni. Csak a sajátodat csináld meg! Ha majd neki nem lesz tiszta tányérja, tiszta ruhája, ha kint rohadnak a levelek és térdig jár benne, akkor majd rájön, hogy ezeket akkor is meg kell csinálnia ha te nem leszel, és ő egyedül él. Együtt kell működni ha két ember együtt lakik, de nem kell lemenni kutyába, nem kell cselédnek lenni.

Miért nem csináltok egy beosztást (ha másként nem megy), hogy kinek mi a feladata a házimunkával kapcsolatban?

2022. dec. 9. 11:33
 14/30 anonim ***** válasza:
73%

1.: Az Ő háza. Hagyd a leveleit, virágát,...

2.: Elrabolt és a fogja vagy, hogy nem tudsz lelépni?

3.: Pisztolyt tart a fejedhez, hogy tanulj, melózz, háztartást vezess?

Ő már szerzett egy házat! De csak a lábaidat rakod szét.

2022. dec. 9. 11:34
 15/30 anonim ***** válasza:
95%

"másnapra szendvicset csinálok neki,hogy tudjon enni a munkába"

Az ilyenekre sose tudtam férfiként tekinteni, ők csak életképtelen gyerekek:D

Mi az, hogy tudjon enni?

Ha te nem csinálod meg, ő éhezik, eszébe se jut, hogy enni kellene?:D

2022. dec. 9. 11:36
 16/30 anonim ***** válasza:
72%
Tavaszig tűri, hogy ne kelljen gázszámlát fizetnie😂Meg is érdemlitek egymást a pasival, csak azért vagytok együtt, hogy hasznot húzzatok a másikból. Te anyagilag használod ki, ő meg házi cselédet keresett.
2022. dec. 9. 11:42
 17/30 anonim ***** válasza:
94%

lakva ismerszik meg az ember.

miért kell egy felnőtt férfinak anyut játszani, és szendvicset kenni?

ezt már a 9 éves unokaöcsém is magának csinálja.

2022. dec. 9. 12:04
 18/30 anonim ***** válasza:
49%
Anyagilag mennyit tudsz beletenni a dolgokba? Mert, ha ő fizet+ő háza akkor jogosan várja el, hogy te is nyújts valamit a kényelemért.
2022. dec. 9. 12:09
 19/30 anonim ***** válasza:
71%
Szokott. Önálló férfi, tehát tud magának kaját csinálni, meg ki tud takarítani anélkül, hogy mondanám neki, sőt a mosást is beteszi ha felgyülemlett egy adag ruha. Ezt már előttem is megcsinálta... magától. Emellett vállalkozása van a főállása mellet és azt is viszi kérdés meg noszogatás nélkül.
2022. dec. 9. 12:26
 20/30 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Nekem az exem volt ilyen.

Én 37 vagyok.

Priviben beszélhetönk ha gondolod.

Ha ilyen elhatározásban vagy hogy vársz és lépsz akkor az már egy nem működő kapcsolat jele.

Ő változni nem fog csak ha elmész utána a változás nem lesz tartós és megint ezt fogjátok játszani mész, visszajössz ugyanaz lesz.

Én átmentem ugyanezen nyár óta.

2022. dec. 9. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!