Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz jel ha a kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz jel ha a kapcsolatban folyton hármas szexről álmodozik?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, az elején is felvetette már a dolgot, de nem vettem komolyan. Mostanság ismét téma, és hát elég komolyan.

Mondom neki hogy köszi de én nemigazán vetném magam alá egy másik nőnek, erre azt mondja ne aggódjak mert mi ketten dominálnánk. A 3. fél csak nő lehetne persze.

Ez egyben vicces de röhelyes is nekem. Mikor elutasítom ott motoszkál bennem, hogy bennem nincs meg valami már, vagy hogy ő erről nem fog letenni és addig megy, amíg meg nem kapja ezt az élményt.

30/N

2022. dec. 8. 11:51
1 2
 11/11 anonim válasza:
Na mi történt? Vagy mi nem
2023. máj. 1. 11:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!