Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz jel ha a kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz jel ha a kapcsolatban folyton hármas szexről álmodozik?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, az elején is felvetette már a dolgot, de nem vettem komolyan. Mostanság ismét téma, és hát elég komolyan.

Mondom neki hogy köszi de én nemigazán vetném magam alá egy másik nőnek, erre azt mondja ne aggódjak mert mi ketten dominálnánk. A 3. fél csak nő lehetne persze.

Ez egyben vicces de röhelyes is nekem. Mikor elutasítom ott motoszkál bennem, hogy bennem nincs meg valami már, vagy hogy ő erről nem fog letenni és addig megy, amíg meg nem kapja ezt az élményt.

30/N

2022. dec. 8. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha én meg a másik lány dominálnánk(persze nálam máshogy szóba sem jöhetne) akkor én bele mennék, ki élném rajta minden beteg, fájdalmas vágyamat, aztán dobnám, mert nekem nem kell ilyen riherongy:D
2022. dec. 8. 12:03
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Ha az elején felvetette, nem veled van gondja, hanem kíváncsi lenne bárki mellett.
2022. dec. 8. 12:09
 3/11 A kérdező kommentje:

Bocsi rosszul fogalmaztam. Tehát én és a barátom lennénk domina szerepben és aláznánk szét egy 3. csajt, az elképzelések szerint.

Nem mondanám magam valami nagy vallásosnak vagy bármi, de azt nézni ahogy a párod análba küldi valakinek te meg még rá is űrítesz, hat nem tudom...

2022. dec. 8. 12:09
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

#3 olyannal azonnal szakítanék, aki szexuálisan fájdalmat akar okozni egy nőnek, de arról pl hallani sem akar, hogy én küldöm análba őt, mert hát az úgy nem "normális", csak fordítva:D

Amúgy meg csak úgy akar megcsalni, hogy te azt engeded, semmi szereped nem lenne ott, dobd már ki ezt a hűtlen hímribit.

2022. dec. 8. 12:15
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Önmagában nem rossz jel. Attól függ a dolog, hogy mennyire passzoltok ilyen téren. Láthatóan nem és ha számodra ez túl nagy probléma, akkor már az elején el kellett volna engedni a dolgot.

#1: Attól lesz valaki riherongy, hogy nem olyan a szexuális élete, mint neked? Hát, jó.

#4: Szintén hasonló szint...

Sehol máshol nem látni ennyi frusztrált nőt ontani a férfigyűlöletet, mint itt...

2022. dec. 8. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5

Majd megnézem, mennyire lennél frusztrált, ha a nőd azzal nyaggatna folyton, hogy vegyetek be egy pasit harmadiknak.

2022. dec. 8. 13:00
 7/11 anonim ***** válasza:
10%

#5: Semennyire. Volt ilyen helyzet. Közöltem, hogy semmi gond, ha mehet fordítva is a helyzet.

Tényleg olyan nehéz számotokra elhinni, hogy egyeseknek van egy egészséges önbizalma és nem frusztrált mindentől, mint ti?

2022. dec. 8. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Eléggé rossz jel, persze.
2022. dec. 8. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
97%
Én ilyennel nem járnék. Élte volna ki ezt a vágyát azelőtt, hogy megismert. Az én párom csak engem akarjon, én se utalgatok neki arra, hogy bevehetnénk mégegy pasit. Mondd a pasidnak, hogy csak akkor mész bele, ha téged is megdughat egy másik férfi. Az már egyből nem tetszene neki :D
2022. dec. 8. 13:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Rossz jel nagyon.
2022. dec. 8. 18:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!