Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent? Nektek ez jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Nektek ez jól esne?

Figyelt kérdés
No elmondása szerint már teljesen kieget. Úgy volt hogy nem akar párkapcsolatot. Több férfit is el utasított hogy neki nem kell senki. De jöttél te aki vissza rantottad. Te voltál az aki csak úgy betopant az életébe és egy csettintesre megvaltoztatad a véleményét.

2022. dec. 7. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Ilyen helyesírással mit akarsz? Én kiábrándulnék...

Ott kezdődik, hogy: jólesne (egybeírjuk), kiégett (hosszú mássalhangzó a végén), hogy (előtte vessző) elutasított (egybeírjuk), aki (előtte vessző), visszarántottad (egybeírjuk), betoppant (dupla -p), és (előtte vessző), megváltoztattad (második -t hosszú)!

Számold össze, hogy ez mennyi hiba 3 sorban, ami a szöveged!

Szóval én nem esnék hasra tőled!

2022. dec. 8. 00:07
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem a kérdésed indíttatását. Persze, hogy jólesne. Neked talán nem esik jól? Vagy indokolatlan a nő lelkesedése irántad? Az eszem megáll, komolyan.
2022. dec. 8. 01:32
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Ennyire szar helyesírással nagyon nehéz kihámozni, hogy mit szeretnél kérdezni.
2022. dec. 8. 03:40
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Valamit mondani akart hogy ne tűnjön könnyű nőnek
2022. dec. 8. 05:24
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem jól esne hogy ennyire erős érzelmeket tudtam kiáltani valakiből.
2022. dec. 8. 06:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt csak az adott illető tudja megmondani, hogy neki jól esik e ez a tény, mivel annyit jelent, hogy másoktól nem akart kapcsolatot, csak vele. Tőle párkapcsolatot akar, más férfi nem kell neki csak az az egy.
2022. dec. 8. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Csomó nő marha nagy kamus, nehogy bedőlj neki! Légy észnél azért!
2022. dec. 8. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!