Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire számít egy fiú autója?

Figyelt kérdés

Barátaim mindig azzal jönnek hogy sz.rjam le hogy egy 98-as twingom van mivel úgyis első kocsi és úgyse fogom sokáig ezt használni még max néhány hónapig.

De engem néha kicsit zavar őszintén szólva. Nektek mi a véleményetek manapság minden csaj csak a kocsit nezi?

2022. dec. 6. 22:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Nem mindenhol jár busz, mondjuk. (Nincs twingom, se másmilyen autóm)

2022. dec. 7. 13:38
 22/41 anonim ***** válasza:
Szánalmasan felszínesek az emberek, főleg a férfiak.
2022. dec. 7. 13:40
 23/41 anonim ***** válasza:

[link]

LoooooooL :D :D :D

2022. dec. 7. 13:42
 24/41 anonim ***** válasza:
#22 Nem, szánalmasan felszínes a férfiak egy része, meg a nők egy része is, más kérdés, ki mennyire nyíltan és hangosan fogalmaz meg olyan véleményt, ami alapján ez felismerhető. A nők sejtelmesebbek és ügyesebbek ebben is, mint sok más téren (pl. lelki terror, a férfi csak üvölteni tud, a nő képes hosszú távon apránként manipulálni). Saccra a férfiak és nők ugyanakkora százaléka felszínes.
2022. dec. 7. 14:00
 25/41 A kérdező kommentje:

#24 Igazad van de mégsem. A nők elvárják hogy a férfiak mindent megteremtsenek és mindent ők hozzanak láb elé, míg a nők kinyomnak egy gyereket felnevelik és end story.

Ha egy yachton látsz egy férfit tudod hogy megdolgozott érte és egész életét erre szánta. Ha egy nőt látsz rajta tudod hogy 1-2x lefeküdt a palival és már is oda került mellé. Csak ez a különbség.

2022. dec. 7. 15:01
 26/41 anonim ***** válasza:

Hát.... Nem.

2022. dec. 7. 15:07
 27/41 anonim ***** válasza:
94%
#25 Fú, te vagy nagyon idősen még szűz vagy, vagy nagyon kib*szott veled egy-két nő, vagy nagyon rossz környezetben nevelt fiatalka vagy. Nagyon nem így működik.
2022. dec. 7. 15:26
 28/41 A kérdező kommentje:

Hahaha mennyibe fogadnék most hogy az utolsó 2 válaszoló egy feminista erős független mő.

#27 ezek közül egyik sem igaz. De látod megint az én igazam bizonyítod, ugyanis Ítélkezel, hamis tényeket mondasz rólam úgy hogy nem is ismersz.

2022. dec. 7. 15:46
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
#27 vagyok, és nem, nem vagyok erős független nő, 28 éves férfi vagyok, aki nem okádik az internetre hímsoviniszta f*szságokat unalmában, hanem talált normális nőt, nem olyat, amilyet te leírtál.
2022. dec. 7. 15:59
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Én a 26-os voltam, és igen, feminista nő.

De ez tök mindegy mert tényszerűen hamis amit írtál.

Pl (konkrét pártok említése nélkül, NEM akarom politikai irányba vinni a kérdést) mikor valami semmirekellő tolvaj politikust látok yachton akkor egyértelmű hogy NEM dolgozott meg érte. Vagy a semmihez nem értő celeb pasik. Stb...

2022. dec. 7. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!