Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire számít egy fiú autója?

Figyelt kérdés

Barátaim mindig azzal jönnek hogy sz.rjam le hogy egy 98-as twingom van mivel úgyis első kocsi és úgyse fogom sokáig ezt használni még max néhány hónapig.

De engem néha kicsit zavar őszintén szólva. Nektek mi a véleményetek manapság minden csaj csak a kocsit nezi?

2022. dec. 6. 22:03
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
93%
Fiú vagyok de szerintem a twingo első autónak tökéletes valamint az árban-és korban megegyező autóknál szebb. Bár amikor egy napfénytetős modellben utaztam egyszer akkor elég üvegkalitkának éreztem de megszokható.
2022. dec. 6. 22:09
 2/41 anonim ***** válasza:
63%
Jó lesz az néhány évnek is az a néhány hónap... :) :) :)
2022. dec. 6. 22:15
 3/41 A kérdező kommentje:

#1 nekem pont hogy tetszenek a napfénytetősek van egy sajátos hangulatok :D

#2 Jövőre megyek külföldre szóval itt nem lesz már szükségem kocsira :)

2022. dec. 6. 22:26
 4/41 anonim ***** válasza:
97%
A kocsidat nézi az annyit is ér. Röviden ennyi.
2022. dec. 6. 23:03
 5/41 anonim ***** válasza:
95%

#4 ++

Nekem még csak olyan barátnőm volt, akit inkább az érdekelt, hogy nem majomkodok, nem gyorsulgatok, hanem biztonságban érzi magát mellettem, ha én vezetek.

2022. dec. 7. 03:55
 6/41 anonim ***** válasza:
50%
Ez egy csajnak sem elég manapság.
2022. dec. 7. 08:02
 7/41 anonim ***** válasza:
Twingo elég nőies....
2022. dec. 7. 08:14
 8/41 anonim ***** válasza:
75%

Párom most kezdte el a jogsit 28 évesen,majd lehet nekem is lesz.

Sose érdekelt kinek milyen autója van. 8 éve együtt vagyunk,mindenhová eljutottunk tömegközlekedéssel.

Az első közös autón egy Suzuki Swift sedán lesz (remélem jól írtam, rohadtul nem ismerem az autó márkákat)

Napi szinten nem is fogjuk használni. Munkába járáshoz ottt a bicikli vagy villamos/metró.

Én nem értek az olyan embereket akik mindenhová autóval járnak, a se.ggükhöz van nőve az kocsi.

Lehet nem az én meglátásom a helyes és nem beszélhetek az össze nő nevében, de engem sose érdekeltek az autók.

Átlagos a kinézetem, évente legalább egyszer próbál velem ismerkedni férfi,annyira nem lehetek csúnya. Persze visszautasítom őket,mert van egy párom. És nem dobnám el a kapcsolatomat csak azért mert valakinek luxus autója van. Hidegen hagy.

2022. dec. 7. 08:42
 9/41 anonim ***** válasza:
8%
#8 Évente 1x? Az elég kevés,közepes alatt lehetsz
2022. dec. 7. 10:13
 10/41 anonim ***** válasza:
50%
Hát nem tudom, én nem tudnék komolyan venni egy pasit, aki ilyen bohócautóval járkál.
2022. dec. 7. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!