Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok kit választanátok inkább, egy kigyurt menő de habiszti gyereket vagy egy érzelmes gyereket aki szeretne tégedet és komolyan venné a kapcsit?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 20:45
11/20 A kérdező kommentje:
na látod ma is tanultál valamit :)
2022. dec. 6. 21:32
13/20 A kérdező kommentje:
talán lesz még hasznosabb is :)
2022. dec. 6. 22:08
14/20 anonim válasza:
Hát figyi, ez a cigánykodás, aztán a "tégedet", "kapcsi"... szerintem hasznos tudásod nincs.
15/20 anonim válasza:
Alja réteg használja, de szlengesedik.
16/20 A kérdező kommentje:
14, majd valaki mástól itt aa gyakorin itt okos emberek is vannak
2022. dec. 6. 22:43
17/20 anonim válasza:
A kerdes megfogalmazasabol biztos vagyok benne,h messzirol elkerulnem az illetot.
18/20 A kérdező kommentje:
Jooo de én nem vagyok habiszti én jó gyerek vagyok érted.
2022. dec. 6. 23:59
19/20 anonim válasza:
Én férfiakkal randizom, nem olyanokkal, akik gyerekként hivatkoznak magukra. Mert 16 évesen talán meg oké, de afölött már ciki.
24N
20/20 A kérdező kommentje:
nyugi férfi nak férfi vagyok érted remegnének a lábajid is érted
2022. dec. 7. 08:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!