Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől függ a kisugarzas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ a kisugarzas?

Figyelt kérdés
Ha egy nőnek férfinak van egy egyfajta kisugarzasa azt mindenki érzi körülötte vagy csak néhány személy? Mitől lesz valakinek nyugalmat, magabiztosagot árasztó kisugarzasa vagy épp szexuális?

2022. dec. 6. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Mindenki. Magabiztossagtol
2022. dec. 6. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek van és attól függ, hogy benned van-e magabiztosság, vagy kedvesség.
2022. dec. 6. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
A lényétől, kérdező. Azon belül is attól, ahogyan a külvilághoz és önmagához viszonyul.
2022. dec. 6. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy nőnek nyugalmat az is adhat, ha nem egy nádszál vékony fickóval van.

Én kicsit feszengős típus vagyok, de van egy kis magabiztosságom és egy jó alkatom. Elég sokat megkaptam tőlük már, hogy nyugalmat adó “kisugárzásom” van. Közben pedig én ezt nem úgy érzem..

2022. dec. 6. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
A jo külso nyilván nem hátrány. Persze persze most johetunk a maszlaggal, hogy belülről fakad meg Bla Bla Bla. De egy csúnya dagadt embernek hiába van nagy önbizalma, kB kinevetik, vagy lenezik.
2022. dec. 6. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Sajnálom, hogy bepirosodott az 5- ös hozzászóló, mert naggyából nekem is ez a véleményem.

Az utóbbi időben nagyon előtérbe került a külső és a kinézet, tehát az összkép.

Én most éppen társkeresésben vagyok. Nem mondanám magam kifejezetten jóképű sármos férfinek, de nem tartozom a legrosszabbak közé sem.

A baj az, hogy a kutya nem néz rám, észre sem vesz senki.

Manapság a helyzet az, hogy ha nem nézel ki nagyon jól, nem vagy nagyon sármos, sportos, izmos, akkor labdába sem nagyon tudsz rugni.

Ma, még középkorú 50 körüli férfinél sem megengedett semmi bibi.

Ne legyen 1 deka túlsúly sem, legyen szép dús hajad, izmos felsőtested, szép lábad, sármos arcod.

Ez alatt senki nem ál veled szóba.

Arról már ne is beszéljünk, ha egy nő 10 pontos, / aranyos, kedves, szép arcú, csinos/ akkor ő biztos, hogy nem áll szóba csak hasonló, 10 pontos férfival.

2022. dec. 7. 10:23
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Hogy rendben van magával, és boldog. majd megfigyelheted később, ha lesz párod, akit szeretsz és aki szeret téged, hogy szinte ragadnak rád az ellenkező neműek.
2022. dec. 7. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:

SÉF.

Megint nagyon szépen szóltál, és bölcset mondtál.

Ha van az embernek párja, boldog a szive, a lelke , akkor valóban iszonyatosan jó lesz a kisugárzása is.

Ezt minden ellenkező nemű észrefogja venni.

Ebben a dologban az a marha nehéz, hogy amikor nincs párod, amikor nincs boldogság a szivedben, és háborog a lelked, akkor is legyen jó a kisugárzásod.

Akkor is azt lássák rajtad, hogy te végtelenül boldog vagy.

Na ez a marha nehéz dolog.

Hisz nem az a jó sofőr aki az autópályán végigszágúld 120- al, hanem az, aki a csúcsforgalomban is megállja a helyét.

2022. dec. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!