Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek most?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátnőm. Sosem volt az akivel elmegyek ide oda vagy közös élményeket szerzek. Mindig is visszahúzódó voltam.

Most töltöttem be másfél hete a 30-at. Sosem fogtam egy lánynak a kezét sem a húszas éveimben.

Megismertem egy nőt meg tavaly télen teljesen a véletlen folytán. Annyira jó volt köztünk az összhang, hogy mai napig beszélgetünk, találkozunk, mindig én maszirozom meg a hátát is. Vele megyek moziba, meg sétálni csavarogni. És ebbe a nőbe szerelmes lettem.

Viszont neki párja nincsen még egyedül él, se ferje sincs neki se párja. Viszont férfi ismerősei igen.

És mindig mesél egy férfiról akivel szintén "barátok" elmondása szerint, de ez a férfi nálam gazdagabb jóval, befolyasosabb, idősebb és mindig azt kéri ettől a nőtől akivel én jóban vagyok hogy menjenek el együtt wellnesbe meg külföldre meg majd O fizeti neki és stb.

És én ennek a nőnek úgyszintén segítek anyagilag vagyis nem az hogy segítek hanem ajándékokat veszek neki, még mindig én fizetem neki az éttermet ha megyünk meg mozit. Meg O kéri hogy vásárolják tőle mert ruhákat árul és ezzel is segítek neki.

De engem ez nagyon bánt hogy más férfival is szervez programokat ráadásul olyan férfiakkal akik egyedülállóak de már volt barátnőjük. És ők biztosan egy idő múlva többet akarnak ettől a nőtől.

Én viszont szerelmes lettem. Nőbe és O lenne az első életemben és idősebb is nálam tehát tanulók is sok mindent tőle és nagyon szeretem őt. De bánt ez a helyzet és nem tudom mi tévő legyek. Szakitsam meg vele a kapcsolatot? És legyen a másik férfival?

2022. dec. 5. 19:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
Itt van életed hala! Nehogy hagyd elúszni!!
2022. dec. 5. 19:50
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Ez a nő téged is meg a másikat is csak kihasznál...ez van. Szakits vele, semmit sem fogsz vesziteni de legalább nem buksz több pénzt.
2022. dec. 5. 19:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Én is "szakítanék"
2022. dec. 5. 19:54
 4/17 anonim ***** válasza:
22%

#2 Olvass a sorok közt! Egész eddig nem volt nője.

Ha másra nem is, arra jó lesz hogy tapasztalatot szerezzen.

Hogy akár x év múlva ne a tapasztalatlansága miatt bukjon el egy komolyabb lehetőséget!

2022. dec. 5. 19:55
 5/17 anonim ***** válasza:
69%

"És én ennek a nőnek úgyszintén segítek anyagilag vagyis nem az hogy segítek hanem ajándékokat veszek neki, még mindig én fizetem neki az éttermet ha megyünk meg mozit. Meg O kéri hogy vásárolják tőle mert ruhákat árul és ezzel is segítek neki."

balek!

2022. dec. 5. 20:01
 6/17 A kérdező kommentje:

Igen. Nekem jó érzés ez hogy van kivel menni ide oda meg ilyenek. De ez engem kicsit idegesít hogy férfiakat masziroz mert ő amúgy nem hivatásos masszőr csak kitanulta. De ebből él így alkalmi meloban. Meg egyedülálló férfiakkal szervez programot, de párja nincsen.

Viszont nem is érdekelne ezek ha össze jönne velem. Mert akkor én legalább szerzek tapasztalatot de jelenleg még puszi sem volt nagyon köztünk csak kialakulóban van közöttünk valami.

2022. dec. 5. 20:02
 7/17 anonim ***** válasza:
48%

"egyedülálló férfiakkal szervez programot, de párja nincsen"

Legyél te a párja!

2022. dec. 5. 20:06
 8/17 A kérdező kommentje:
Akkor erre rakerdezek. Hogy akar e a párom lenni. Mert ha nem akkor valóban csak kihasznal. Mivel mindig én fizetek bárhová is megyünk annak ellenére hogy én nem vagyok gazdag. És ha nem akar a párom lenni akkor pláne hogy felesleges pénzt költeni. Akkor ott vannak neki a gazdag egyedülálló férfiak viszont akkor én kiállok a sorból. Én becsületes érzelmes vagyok. Nem volt barátnőm én szerelmes lettem bele én komolyan gondolnám vele.
2022. dec. 5. 20:10
 9/17 anonim ***** válasza:
56%

Hogy én miért nem találok ilyen balekokat soha, más meg többet is?!

Ja, mert nem vagyok r.bi. A nő nyilván nem hivatalos szexmasszőr, a pasik meg a kuncsaftjai. Nincs itt semmi látnivaló.

2022. dec. 5. 20:29
 10/17 A kérdező kommentje:
9es: Engem sosem maszirozott meg és én nem onnan ismertem meg őt. Nem tudom hogy masziroz mert sosem láttam őt. Csak amennyit mond nekem hogy többnyire férfiakat masziroz és gazdag férfi haverja van akivel megy ide oda meg meghivatja magát.
2022. dec. 5. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!