Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mennyire fontos hogy a párotok szépnek tartson titeket?

Figyelt kérdés
Zavarna ha azt mondaná hogy 6/10 vagytok neki külsőre, és inkább a belső tulajdonságaitok miatt szeret?

2022. dec. 5. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Meg az olyan jó erzés is, amikor r.bancos nők húzzák a szájukat hogy a barátom le se sz.rja őket 😊
2022. dec. 5. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:
7%

Akárhová megyek, mindenféle korosztályú és külsejű férfi bámul kocsányon lógó szemekkel. Millióan tartanak szépnek, sőt, már egyenesen gyönyörűnek is lettem titulálva. Anyukámnak, tesómnak és a páromnak is megjegyzik ismerősei, ha megláttak fb-on, hogy úristen, de szép lányod/húgod/párod van, kb., mint valami modell.

Persze, pont akkora mazo leszek, hogy megkeresem azt, aki szerint ez középszerű átlag Julcsa vagyok (van ilyen is, ízlések és pofonok), és majd pont egy ilyennel kötöm össze az életem. Ja, nem. :)

2022. dec. 5. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, fonto hogy szépnek tartson, de ez a skálázás szerintem hülyeség. Igen, tartson szépnek de nem kell hogy a világ legszebb nőjének tekintsen, mert objektíven nézve ő sem a világ legszebb férfija és ez így is van jól. Mindig mindenkinél lehet szebbet, jobbat találni. Ettől függetlenül a bókok és a visszajelzések a külsőt illetően is, nekem nagyon fontosak.
2022. dec. 5. 18:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne légy naív, a választ te is tudod.
2022. dec. 6. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!