Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mennyire fontos hogy a párotok szépnek tartson titeket?

Figyelt kérdés
Zavarna ha azt mondaná hogy 6/10 vagytok neki külsőre, és inkább a belső tulajdonságaitok miatt szeret?

2022. dec. 5. 15:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Semennyire. Az nagyon zavarna, ha pontozná az embereket.
2022. dec. 5. 15:55
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Fontos ez is, igen.

De ha azt mondaná, hogy ostobának vagy szar embernek tart és csak a külsőm miatt van velem, az jobban fájna.

Szerencsére páromnak megfelelek külsőmet és belsőmet tekintve is.

2022. dec. 5. 15:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Fontos. Akár a külsőm, akár a belsőm 6-os neki, nincs értelme folytatni. Nem is lehet szerelmes, ha tud objektív lenni.
2022. dec. 5. 16:01
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk alapból nem jönnék össze olyannal, aki 10-es skálán pontozgatja a nőket.
2022. dec. 5. 16:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor úgy fogalmazok hogy külsőre tök átlag csajnak tartana titeket. Felejtsük el a pontozást.
2022. dec. 5. 16:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a válasz. Nekem ő a leghelyesebb. Szeretnék olyannal lenni, akinek én vagyok a legszebb.
2022. dec. 5. 16:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
De az ilyesmi hogy működik? Hogy szexelsz olyannal, akit 6-osnak tartasz? Mármint persze valószínűleg fizikailag menne, de egyik félnek sem lenne jó. Minek olyannal együtt lenni, aki nem vonz? Ha csak a belső tulajdonságai tetszenek valakinek, akkor azzal maximum barátok lehetünk.
2022. dec. 5. 16:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Fontos lenne de már nagyon csúnyán kritizált ezert nem sok jövő van ebben a kapcsolatban
2022. dec. 5. 16:16
 9/14 anonim ***** válasza:
49%

Nekem alapból nem lenne az, mert annak ellenére, hogy imádom a páromat és nagyon szerelmes vagyok belé, ha objektíven kellene pontozni, én sem 10\10nek mondanám. Attól még, hogy nekem ő az esetem, még nem lesz a világ legjobb pasija.

Magamat reálisan (a mai lányokat nézve) 6\10nek mondanám. Szerencsére a páromnak nem hétköznapi ízlése van, és ő engem lát a legszebbnek, ami fantasztikus érzés. De volt már olyan, aki objektívebben gondolkodott, azon sem sértődtem meg, attól még, hogy engem szeret, láthatja, hogy Gizikének csillogóbb a haja, szebbek a fogai, nagyobb a szeme és a szája, szebb az arcformája és az alakja.

2022. dec. 5. 16:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem inkabb az a fontos, hogy nálam szebbeket is ejtsen miattam. Ne felszines legyen.

Ezzel a bizalmam nagyon tudja alapozni.

2022. dec. 5. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!