Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van bennem egy félelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van bennem egy félelem, hogy a barátom elhagy?

Figyelt kérdés

Nem érezteti ezt, mármint hogy elakarna hagyni, inkább azt érezteti hogy szeret. De én már a múltban csalódtam egy párszor, és még soha nem értettem meg úgy magam senkivel, mint a mostani párommal.

Viszont van bennem mégis egy félelem, hogy mi van ha csak úgy éveket szánok erre a kapcsolatra, és csak úgy ott hagy. De azt sem akarom, hogy csak úgy átverem, és csak úgy teherbe esem, mert az sem okozna boldogságot a számomra, ha úgy kérné meg a kezem.

Ha elhagyna, bár rosszul esne, de elfogadnám, most akkor mégis mit csinálhatnék, de nagyon nem lenne jó érzés 30 évesen csak úgy egyedül maradni, mindenféle eredmény nélkül.

A múltban volt egy pár csalódásom, és valószínűleg ezek is hatottak rám.

2022. dec. 4. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Meditálj.
2022. dec. 4. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen dobtam el egy közel 11 éves kapcsolatot. Hidd el, van élet pasi nélkül is!

A csalódások utáni hegekkel pedig nem tudsz mit kezdeni. Azok örökké ottmaradnak. Én ezért is vagyok és maradok is egyedül már.

2022. dec. 4. 22:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát én már megtapasztaltam milyen pasi nélkül évekig, és rossz volt.
2022. dec. 4. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

"mi van ha csak úgy éveket szánok erre a kapcsolatra, és csak úgy ott hagy"

Csak annyi időt és energiát szánj bármire, ami neked jólesik és örömöt okoz. Akkor örülni fogsz, hogy egyáltalán volt.

2022. dec. 4. 22:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Egy kicsit irigykedem is azokra a nőkre, akiket a párjuk hamar eljegyez, illetve elveszi feleségül, mert mindig arra gondolok, nekik már semmire sem kell várniuk. Amúgy tudom, hogy a házasságot is fellehet bontani, de ott már inkább ott van egy biztosabb pont.
2022. dec. 4. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak pozitívan gondolkodj. Így bevonzod a rosszat.
2022. dec. 4. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
5-ös Az megvan, hogy manapság a házasságok több mint fele válással végződik. Semmi nincs kőbe vésve. Amíg nincs gond, addig felesleges azt mantrázni, hogy de biztos lesz, így sosem leszel boldog.
2022. dec. 5. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, ne csak a párkapcsolattól tedd függővé az életed! Mi a helyzet a munkáddal, vannak-e hobbijaid, sportolsz-e, vannak-e barátaid? Ha nincs semmi más az életedben, csak a párod és a párkapcsolatod, akkor az egész egzisztenciád ettől a kapcsolattól függ majd. Légy önállóbb, foglald el magad, hogy ne csak a kapcsolaton való aggódás töltse ki az életed. Ráadásul az aggódás rányomja magát a hangulatodra is, és lehet, hogy pont ebből a fojtogató légkörből lesz elege a párodnak.
2022. dec. 5. 09:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!