Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan flörtöljek egy 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan flörtöljek egy 30-as pasival? 19/L

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogyan flörtöljek, a korosztályommal más flörtölni. Mit mondjak, mivel tudok imponálni, tudtára adni hogy bejön nekem? Eddig néhány ilyen korú férfi kezdeményezett már nálam, gondolom abból jött le nekik ahogy rájuk néztem… De ha a szavak embere akarok lenni, pasik mit szerettek ha mondanak nektek?
2022. dec. 4. 14:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Illegesd magad előtte.

[link]

2022. dec. 4. 14:37
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
Ki vagyok éhezve!
2022. dec. 4. 14:38
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

Keresd a társaságát, mosolyogj sokat, hívd el kv-ra. 32f

De ha ő nem veszi a lapot, én is nyitott vagyok priviben ismerkedni.

2022. dec. 4. 14:42
 4/14 anonim válasza:

Hát ez elég bonyolúlt, meg nem is úgy működik, hogy jajj mit mondjak neki.

Ez személyiség függő, hogy kinek mi jön be, avagy kinek ki jön be.

Mondjuk ezzel nem segítettem sokat, talán azért, mert a valódi megoldásról meg fogalmam sincsen.

2022. dec. 4. 14:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ehhez segítség kell ne vágj bele.

Viszont, ha bejön add önmagad, annál jobban nem tudsz imponálni.

Igaz idősebb vagyok, de volt pár 20-as évei elején járó "barátnőm". Egytől egyig a természetességükkel tűntek ki a tömegből.

47F

2022. dec. 4. 15:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Most ha leírom mit csinálj és megjátszod magad, attól te még ugyan úgy nem fogsz neki kelleni csak a kis műsorod.
2022. dec. 4. 15:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem érted félre a helyzetet?

Én elég sokat járok masszőrködni, általában anyut szoktam, és néha kérik ha otthon van a lánya őt is, és ez a 18-20 éves korosztály néha félreérti, hogy őt gyengédebben masszíroztam stb.

Pedig 15 év alatt odafigyelek mindenre.

De ez a fiatal korosztály időnként túlgondolja.

2022. dec. 4. 16:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Nehez kerdes..
2022. dec. 4. 17:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb úgy, mint a saját korosztályoddal, csak az idióta vihogást és a mérsékelten vicces mémek küldözgetését hanyagold.

Legyél sokat a közelében, szólítsd meg, mosolyogj rá, érintsd meg, babráld a hajad, tartsd vele a szemkontaktust.

Aztán már, ha kicsit megismerted a személyiségéhez igazíthatod a viselkedésed.

2022. dec. 4. 17:47
 10/14 anonim ***** válasza:
9. Ha ritkan talalkozik vele akk nem sokat lehet a kozeleben.
2022. dec. 4. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!