Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miert nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miert nincsenek azzal tisztaban hogy az a pillangok repkednek a hasamban erzes az csak sima szorongas?

Figyelt kérdés
Azt hiszik az azert van mert annyira szerelmesek kozben csak egy testi reakcio ami szorongast jelent.
2022. dec. 4. 00:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Én meg azt hittem a cifra fosás miatt csikar!
2022. dec. 4. 00:26
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Mert nem ugyanaz. Amikor én ilyet éreztem persze, lecsupaszítva egy testi reakció, viszont nem a szorongásé, hanem a boldog izgalomé és izgatottságé. És az a lényege, hogy mi okozza ezt a testi reakciót.

(Bár megjegyzem számomra sem ez önmagában a szerelem, ez inkább az erős vonzódás jele)

2022. dec. 4. 01:05
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Hogy lenne ugyanaz? :D Tök más biokémiai és neurológiai folyamat a kettő. Olvass utána, de ne állíts marhaságokat.
2022. dec. 4. 01:10
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Lapozgasd még kicsit azt a pszichológia könyvet, tesomsz...
2022. dec. 4. 01:37
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
ideje lenne beállítani a telefonodon az ékezetes betűket, illetve ne legyél lusta használni...
2022. dec. 4. 06:33
 6/17 anonim ***** válasza:
41%

Ugyanaz, én egyetértek a kérdezővel. Minden egyes vizsga vagy stresszhelyzet előtt ugyanazt érzem, pillangók a hasban, izzadó tenyér, forróság az egész testben. Pontosan ugyanaz a folyamat.

Én egy kapcsolatban nem ezt keresem, hanem a biztonságot és érzelmi mélységet, ez pedig baromira nem jár együtt pillangokkal.

24N

2022. dec. 4. 08:57
 7/17 A kérdező kommentje:

Pszichologus mondta, gondolom jobban ert hozza,mint ti egyuttveve.

Szerintem nektek kellene olvasni, innen is latszik,hogy tenyleg nem tudjak az emberek.

Gondolom nem sikerul angolul beirni mire kell rakeresni, szivesen segitek.

2022. dec. 4. 09:21
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
A pszichológus a menthetetlen arroganciádat is kezeli vajon? :D
2022. dec. 4. 09:23
 9/17 A kérdező kommentje:
Fogalmazok jobban: klinikai szakpszichologus, akihez szoktam mrnni. Mielott ebbe is belekot a sok buta ember.
2022. dec. 4. 09:26
 10/17 A kérdező kommentje:

8

Nem vagyok arrogans egyaltalan, ti jottetek az olvass utana baromsagokkal. Inkabb a te tudatlansagod kellene valahogy kezelni :(

2022. dec. 4. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!