Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől függ az hogy ki mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ az hogy ki mennyire szerencsés a pártalálásban?

Figyelt kérdés

Vannak akiknek 18 évesen több kapcsolatuk is volt már és vannak akik még 23-25 évesen sem voltak kapcsolatban.

Mitől függ ez hogy ki mennyire lesz szerencsés?

Melyik a gyakoribb eset?

2022. dec. 3. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Attól függ, hogy mennyire hangos a férfi, vagy hogy mennyire könnyen kapható a nő.
2022. dec. 3. 22:08
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem a szerencsén múlik, hanem elsősorban a külsőn, másodsorban a kiálláson, harmadsorban azon, mennyire reálisak az igények/elvárások. Akiknek nem jön össze kapcsolat huszonéves koruk közepére, azok többnyire rondák és/vagy a szociális készségeikkel van probléma és/vagy megugorhatatlan elvárásokat támasztanak a preferált nem tagjai iránt.

Tapasztalat. Én személy szerint a ronda kategóriába esem :D

2022. dec. 3. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Bármennyire is lökik a rizsát, hogy légy határozott céltudatos , kiállj magadért....ez sz**art sem ér ha nem megfelelő a külső.

Iszonyat sok múlik a külsőn.

2022. dec. 3. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Én ezt cáfolom. Ha férfi vagy a külsőn semmi sem múlik. Ha jó a kiállásod és a dumád, nyert ügyed van.
2022. dec. 3. 22:16
 5/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Sztem nézőpont kérdése, hogy mi számít szerencsének.

Az akinek sok kapcsolata volt, de mondjuk mindegyikben boldogtalan vagy az, akinek egy se, de egyedül is boldog hm

2022. dec. 3. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Sors, karma, elrendezett életút
2022. dec. 3. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha vki csúnyának érzi magát elmehet plasztikai sebészhez. Kütyüre meg kocsira túlóra egy halom pénzt elkoltenek akkor erre miért nem akinek tényleg kéne?
2022. dec. 3. 23:26
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

"Ha vki csúnyának érzi magát elmehet plasztikai sebészhez."

Persze, mert mindenkinek felesleges milliói vannak a bankszámláján, amit plasztikára költhet. Örülök, ha a mostani árak mellett a teljes értékű vegán étkezés, étrendkiegészítők, edzés, bőr- és hajápolás, smink, alkalmanként új ruhák és kozmetikus mellett össze tudtam kuporgatni decemberre legalább egy hyaluronos feltöltésre valót :(

2022. dec. 3. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Mennyit van társaságban

Van-e hobbija, barátai és milyenek? Milyen a szociális élete, szociális készsége?

Kedvesség, humor, figyelmesség, empátia, érdeklődési kör, világnézet (radikális világnézettel nehezebb), optimizmus.

Önismeret, önbizalom, kisugárzás, kommunikáció, kezdeményezés, EQ

Szerintem elsősorban ezek számítanak. A külső másodlagos. Rengeteg ronda embert ismerek egészséges, boldog kapcsolatban. Nekem is tetszettek már mások szerint ronda pasik.

2022. dec. 3. 23:52
 10/10 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Még meg a nagy baráti kör is elhanyagolható. Nekem csak pár haverom van,azaz nem mondható komoly társasági életnek,mégse okozott gondot soha a csajozásban. De! Azért a jó kommunikációs képességek, figyelmesség meg igazából az összes többi amit leírtál valóban fontos.

2022. dec. 4. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!