Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként ki mit vár el a férfitól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ki mit vár el a férfitól?

Figyelt kérdés

És ő maga ebből minek felel meg?

Külső, személyiség, érdeklődés, végzettség, egzisztencia...

Kort is írjátok.

2022. dec. 1. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Az lemaradt, hogy 23 vagyok.

2022. dec. 2. 18:05
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:

Én nem fogok egy pasinak sem a kezébe adni egy listát arról, hogy kinek tettesse magát x hónapig, legtöbbesetben az ilyen kérdés úgyis oda torkollik, hogy van min rinyálni a férfiaknak hogy mit képzelek én magamról, mintha bárki életére hatással lenne az, hogy nekem mi fontos egy partnerben.

Én nem várok el olyan dolgokat, amiknek én magam ne tudnék megfelelni, nem kérem, hogy adjon nekem olyan dolgokat, amiket én ne tudnék magamnak megadni, szóval szerintem fölösleges itt listát írni, mert az a pasi, aki nem hajlandó semmit se adni, vagy személyes sértésnek veszi, hogy nem tudja felmutatni a felét se annak, amit ide bárki vagy én leírok, ill. azonnal vekengni fog, hogy én ugyan mégis mit teszek az asztalra, hogy ilyen kívánalmaim vannak, holott a legtöbb esetben a nők viszik az egész asztalt, másrészt pedig olyan pasinak, aki szerint egy nő odaadása, társasága és figyelme jelentéktelen, annak én ugyan nem teszek semmit az asztalára amúgyse, ülhet mellette egyedül.

Nem is kifejezetten elvárásoknak mondanám, egyébként, hanem feltételeknek. Én nem várok el senkitől semmit, nyújt valamit, ami vagy megfelelő nekem vagy nem.

2022. dec. 2. 20:29
 13/13 A kérdező kommentje:

12! Egyetértek.

Amúgy nőként kérdezem, puszta kíváncsiság...

2022. dec. 2. 23:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!