Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként ki mit vár el a férfitól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ki mit vár el a férfitól?

Figyelt kérdés

És ő maga ebből minek felel meg?

Külső, személyiség, érdeklődés, végzettség, egzisztencia...

Kort is írjátok.

2022. dec. 1. 20:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne hazudjon, ne csajozzon a hatam mogott, ne csaljon meg.

Mar kb ennyit varok el.

30

2022. dec. 1. 20:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Úgy alapból semmit. Idegenként max annyit, hogy ne legyen tiszteletlen, tahó, és egyebek. Ha pedig valami közünk van/lehetne egymáshoz:

Legyen hűséges, szeressen, tiszteljen (engem és a családomat is). Tegyen a jövő(nk)ért (dolgozzon/tanuljon és legyen jövőképe). Legyen jó humora, mert szeretek nevetni. Jó ha figyelmes és céltudatos. Ne drogozzon, ne legyen alkoholista és egyebek. Legyen okos, de egyáltalán nem "elvárás" a hatféle diploma.

Külsőleg sosem voltak ideáljaim, ez a hülye magasság mánia se érdekelt soha.

Elsőre ennyi, de biztos reggelig tudnám ezeket sorolni.

Van párom három éve, ő pedig bőven eleget tudott tenni ezeknek, sőt. Úgyhogy nem nagy elvárások, simán teljesíthetők.

19 (két hét híján 20, ha számít)

2022. dec. 1. 20:39
 3/13 anonim ***** válasza:
39%

Külső,

- Ápolt, igényes: Tiszta haj, köröm, ruha! Napi fürdés, fogmosás.

személyiség,

- Normálos, megbízható, nem a szülei meg a haverok az elsők.

Akarjon gyereket, ne legyen gyereke

érdeklődés:

- Nem számit, de legyen pár közös. végzettség,

- tök mind1

egzisztencia...

Saját lakás, autó, netto 600-800

Mindegyik vam

33N

2022. dec. 1. 22:25
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó majd felébredsz ha bilibelóg a kezed,és annak pont te kellesz, aranyàsó.
2022. dec. 1. 22:42
 5/13 anonim ***** válasza:
43%

4

Miért is? Ha ugyanezeket hozom?

2022. dec. 1. 23:00
 6/13 anonim ***** válasza:
42%
Mert ez fehér holló,és hiàba hozod ha kūlsőre vagy az àgyba nem tudod teljesíteni amire vàgyik .f
2022. dec. 2. 10:04
 7/13 anonim ***** válasza:

6

Ezt eddig minden pasi hozta, akivel ismerkedtem...

Sose az anyagi rész miatt dobtam egyiket sem

2022. dec. 2. 10:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Jajjj, az ilyen kérdések alatt ha megfigyelitek mindig a 30+ nők vannak akik a kutyának se kellenek meg itt osztják a tanácsokat meg a tapasztaltokat a kétségbe esett társaiknak, hogy dobják ki a párjukat akkor is ha a saját hajszálát találják meg rajta... csak hogy belerondítson más életébe ha már az övé egy kalap sz*r.. Közben meg olyan elvárások vannak, hogy nem is csoda, hogy nem találnak senkit. De majd lentebb mennek ezek mert már nagyon futtok ki az időtökből csajok.😂
2022. dec. 2. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:

@8

Hát, én ahogy öregszem, úgy mennek inkább feljebb az elvárások

🤷‍♀️

2022. dec. 2. 17:01
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem elvileg nagyon magasak az elvárásaim. Na nem külső szintjén, ott igazából az alapvető higénia az egyetlen kikötés, meg hogy szépnek lássam (ehhez se kell kockahas, meg magasság, meg semmi igazából, láttam már szépnek mások szerint csúnya embert is). Sok pénz sem kell, azt meg tudom keresni magamnak.

Nálam ezek számítanak:

-magas érzelmi intelligencia

-megbízhatóság

-őszinteség

-tisztelet

-önreflexió

-nyitottság

-megértésre való törekvés

-empátia

-fejlődésre való törekvés

-kommunikációra való igény

Ezek bennem is megvannak (de legalábbis dolgozom rajta, hogy meglegyenek), mivel szerintem ezektől lesz jó egy kapcsolat, és ez nekem is érdekem.

Egyébként ez a férfi létezik.

2022. dec. 2. 18:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!