Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon rosszul esik?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem egy olyan srácba akivel először csak barátságként indult a kapcsolatunk. Igaz ő elmondta szívesen összejönne velem, de én inkább barátkozni szerettem volna. Aztán mégis együtt töltöttünk egy estét. Nem volt tökéletes a szex, de ő azt mondta szeretne találkozni még velem.

Tartottuk is a kapcsolatot de nagyon elfoglalt volt, így nem találkoztunk újra.

Viszont most azt vettem észre, sehol nem tudom elérni. Sms-t írtam neki, arra azt mondta, megnézi a levelezőjét és ír majd azon. De ez nem történt meg, és még sem kapja a leveleimet.

Most megírtam neki SMS-ben, ha bármi baja van, legalább mondja már meg és ne az legyen csak egyszerűen nem szól hozzám többet.

Én nem is értem miért kell ezt csinálni, szex után is nagyon jóban voltunk. Miért nem lehet normálisan elköszönni a másiktól? Miért kell csak így eltűnni?

Mindigbizalmas volt a kapcsolatunk, sőt még régebben azt is mondta ő megmondaná ha nem akarna velem beszélni, mert ő nyíltan közöl és nem sumákol.

De én teljesen összetörtem. Ettől még az is jobb lenne, ha összevesztünk volna, de ez hogy nem is tudom mi van.

Hogy dolgozzam ezt fel?

Sértő kommenteket ne írjatok légyszi, mert így is nagyon rosszul érzem magam.

2022. dec. 1. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%

Sajnos két dolgot rontottál el… az egyik, hogy lefeküdtél vele kapcsolati státusz nélkül. Ebből így a legritkább esetben lesz kapcsolat…

A másik, hogy elhitted, hogy létezik férfi női barátság…

Azért tűnt el, mert valószínű van másik nő, aki értékesebb neki, és ez most nem a te értéktelenségedről szól, hanem arról, hogy neki értékes. Emellett a férfiak többsége gyűlöli a konfliktust és nem bírja nézni, ahogy egy nő szenved. Inkább meglép csendesen….Akkor is, ha ez görénység….:( ismerni kell a férfi gondolkodást, mert legközelebb is csapda lesz így!

Tehát akkor feküdj le, ha udvarol, megtesz érted dolgokat, felvállalja a kapcsolatot nyíltan. Ekkor sincs 100% garancia, de azért egy jó mérés valamennyire véd!

Ha pedig szerető vagy, akkor arra kell szerződni, hogy szex, egy kis gondoskodás és mindenki megy a dolgára. Fiatalon nem javaslom a szeretői státuszt. Kevesen tudják jól működtetni, megy vele az értékes időd, igen nehéz sokszor kibírni.

Tehát férfi női barátság szexualitás nélkül aligha van..

2022. dec. 1. 20:15
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
Ja és a srácot rúgd ki! Ne alázkodó SMS-t írj, hanem csak annyit, hogy ki vagy rúgva! Majd tiltsd le mindenhonnan!
2022. dec. 1. 20:36
 13/23 A kérdező kommentje:

Igen, minden igaz.

Csak az volt a helyzet hogy én megszerwttem, ő pedig nem de nagyon tetszettem neki. Viszont csak barátok lehettünk emiatt, de nagyon szerette volna velem a szexet is. Ezerszer átbeszéltük előtte is és utána is, bárhogyan is alakul, barátok maradunk. De ez eddig így is volt. Bár igaz, legutóbb pont arról beszéltünk, ő nagyon elfoglalt és én megkérdeztem mert nem nagyon reagált az üzeneteimre. Viszont akkor is azt mondta barát marad, ha ismerem tudom hogy ő ilyen dolgokban nem hazudozik.

Aztán most mégis eltűnt.

Tehát akkor minden hazugság volt?

Lehet barátkozni sem akart csak a szex volt a célja?

És amikor mondta dolgokra hogy a szavát adja, az is kamu volt. Hát ez azért nagyon gáz.

2022. dec. 1. 21:21
 14/23 A kérdező kommentje:
Meg egy férfi legyen már olyan bátor és gerinces, hogy megmondja mi van. Ráadásul nekem mondani sem kell, csak írni.
2022. dec. 1. 21:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, annyira sajnállak, mert megetettek a klasszikus dumával… :(

Hasznos voltál neki és beetetett a barátság szöveggel, hogy lefekudjel vele… a szex ráadásul nem sikerült túl jól, ez nem tudom, hogy mit jelent… az is lehet, hogy emiatt tiplizett ilyen gyorsan. A barátság fogalmát kérlek gondold picit át! Neked mi az, hogy barát? Mit tesz ő meg ezért? Mivel bizonyította a barátságát? Megsúgom, ennek köze nincsen semmilyen barátsághoz… ! Szimplán sablon szöveg, mert rájöttek, hogy a nők a biztonságra hajtanak. Ravasz taktikai húzás. Kérlek tanulj belőle! Ha valaki nem szerelmes beléd és ezt el is mondja, akkor tipli el. Ebből sosem lesz igazi kapcsolat. A miért csinálta, pedig teljesen értelmetlen. Nem visz előre…az visz, hogy most hogyan reagálsz és legközelebb mit teszel hasonló helyzetben. A szerelem drog pedig szépen kiürül belőled idővel.

2022. dec. 1. 21:37
 16/23 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van.

Nem akartam én kapcsolatot, mert ő nem úgy érzett irántam

Nekem az is jó lett volna ha barátok maradunk.

Szexet pedig megbeszéltük és utána még elég sokáig jóban voltunk, beszéltünk, minden rendben volt.

Ez most hirtelen jött neki, vagy történt valami, amit nem mond el. De mivel teljesen leépített, így nem tudom meg mi az igazság

2022. dec. 1. 21:52
 17/23 anonim ***** válasza:
22%
Az az igazság, hogy becsajozott…. Meg egyszer leírom : NINCS férfi női barátság! Ezt kérlek fogadd el tőlem, oké 😉?
2022. dec. 1. 21:57
 18/23 A kérdező kommentje:

Barátságnak azért gondoltam egyrészt mert ki is mondtuk ezt, másrészt olyan bizalmas dolgokat osztott meg ő is velem amit talán másokkal nem és amiről tudta megbízhat bennem, mert ha olyan valakinek mondja aki rosszindulatú, vissza is élhetett volna ezekkel az infókkal.

Persze én nem fogok még ezek után sem, nem tudnék olyan lenni.

Ezek után hogy most így viselkedik, az is megfordult a fejemben, hogy lehet minden amit magáról mesélt nem is volt igaz.

Ha ebben is ennyire hazudott, hogy barátok maradunk örökre, akkor minden másban is hazudhatott.

Lehet nem is ismerem, mert teljesen mást mutatott.

2022. dec. 1. 21:58
 19/23 A kérdező kommentje:
17-es: rendben
2022. dec. 1. 21:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy kérlek naiv! Testi lelki ürítés NEM barátság! Mit tett meg érted? Olyat, ami neki áldozattal jár? Na ez a barátság mérőeszköze! Nem az, hogy ventillál az életéről! Valaki a fodrásznál is ezt teszi…
2022. dec. 1. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!