Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon rosszul esik?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem egy olyan srácba akivel először csak barátságként indult a kapcsolatunk. Igaz ő elmondta szívesen összejönne velem, de én inkább barátkozni szerettem volna. Aztán mégis együtt töltöttünk egy estét. Nem volt tökéletes a szex, de ő azt mondta szeretne találkozni még velem.

Tartottuk is a kapcsolatot de nagyon elfoglalt volt, így nem találkoztunk újra.

Viszont most azt vettem észre, sehol nem tudom elérni. Sms-t írtam neki, arra azt mondta, megnézi a levelezőjét és ír majd azon. De ez nem történt meg, és még sem kapja a leveleimet.

Most megírtam neki SMS-ben, ha bármi baja van, legalább mondja már meg és ne az legyen csak egyszerűen nem szól hozzám többet.

Én nem is értem miért kell ezt csinálni, szex után is nagyon jóban voltunk. Miért nem lehet normálisan elköszönni a másiktól? Miért kell csak így eltűnni?

Mindigbizalmas volt a kapcsolatunk, sőt még régebben azt is mondta ő megmondaná ha nem akarna velem beszélni, mert ő nyíltan közöl és nem sumákol.

De én teljesen összetörtem. Ettől még az is jobb lenne, ha összevesztünk volna, de ez hogy nem is tudom mi van.

Hogy dolgozzam ezt fel?

Sértő kommenteket ne írjatok légyszi, mert így is nagyon rosszul érzem magam.

2022. dec. 1. 18:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%

Feküdj alá más pasinak! Lehet elfeledteti veled pár percre, ha neked az is elég, hogy valaki megfektet és még csak jó sem volt.

Majd máskor meggondolod, hogy kinek fekszel...

2022. dec. 1. 18:46
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem én pont hogy már éreztem iránta és azért esik most ennyire rosszul. Nem akarok mást. Az pedig hogy nem annyira volt jó, attól még szerettem és megpróbáltam volna újra vele.
2022. dec. 1. 18:53
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jól atvagott, de kezdheted azzal az egészet, hogy nem írsz neki többet még egy betűt se, mert önértékelés nulla, nagyon megalazo.

Magadra forditod az időt, hobbit találsz akár újat, mint nyelvek, hangszer, sport, ami érdekel.

Barátokkal találkozol és idővel ismerkedsz.

Mást nem tehetsz!

De annak semmi értelme, hogy irkalsz neki.

Ha netán taliznal vele és ismét hülyének nézne nem veszed figyelembe akármilyen nehéz most hidd el jobb is lesz!

2022. dec. 1. 18:58
 4/23 A kérdező kommentje:

Igen, de az a baj hogy ilyen esetben el sem tudom mondani neki a véleményem.

De ez mennyire gerinctelen dolog, ha az ember így akar cselekedni, miért nem lehet megmondani?

És szerintetek ez nem gyávaság? Mert még csak nem is vállalja hogy el akar fordulni tőlem, csak egyszerűen eltűnik, hogy ne kelljen magyarázkodnia.

2022. dec. 1. 19:04
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyávaság, lustaság és főleg nemtorodomseg, mert nem érdekled egyáltalán.

Úgyhogy te ne ő vele foglalkozz, hogy miért nem mondja, mert tök fölösleges.

Magadra koncentrálj csak!

2022. dec. 1. 19:06
 6/23 anonim ***** válasza:
16%
Pasi megis mit vartal?
2022. dec. 1. 19:09
 7/23 A kérdező kommentje:
De ez annyira gerinctelen dolog, mert nem tudom mi a baja. Tényleg akkor ne tartsuk a kapcsolatot de legalább mondja el egyszer, utoljára.
2022. dec. 1. 19:11
 8/23 A kérdező kommentje:
Jó, de nektek nem esne rosszul ha olyan valaki tenné ezt, akit nagyon szerették és maximálisan megbíztatok benne?
2022. dec. 1. 19:17
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
De, épp ezért nem foglalkoznék vele többet!
2022. dec. 1. 19:19
 10/23 A kérdező kommentje:
Persze csak nehéz most.
2022. dec. 1. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!