Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagymenő nőkért miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagymenő nőkért miért vannak oda jobban a férfiak?

Figyelt kérdés
Sokszor ha látom az ilyen női ismerőseimet, akkor azt látom, hogy az ilyen nőknek sikeres életük van. Belegondolok abba, mennyivel könnyebb lenne, ha az ő helyükben lennék. Van olyan, aki sokkal fiatalabb, mint én, és már házasságban él, gyerekei vannak (én 29 éves vagyok). Tehát így ha összehasonlítom magam másokkal vesztesként kerülök ki, mert nekem semmim nincs.
2022. dec. 1. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Pl. Mert magabiztos, érett, okos, ügyes.
2022. dec. 1. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Nézd, a nőknek az a férfi kell, aki el tudja hitetni magáról, hogy jó férfi, nekünk pedig fordítva. Ilyen egyszerű.
2022. dec. 1. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Mi az, hogy nagymenők?Az mit foglal managaba?Azt, hogy valaki hazas, meg van gyereke, 25 evesen vagy mi?Nem értem.
2022. dec. 1. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem a hazasok a nagymenők.
2022. dec. 1. 15:08
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
A 20 évesen 2 gyerekes a nagymenő? 😂🤦Ma is tanultam valamit...
2022. dec. 1. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert butak!
2022. dec. 1. 15:52
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

A fogalmakkal sem vagy tisztában!

Nagymenő nő = bíró, vállalkozó, igazgató, meg hasonlók. Mint Lipp Adrienn.

2022. dec. 1. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
61%

házasság..gyerek...

ettől falra mászok, hogy jajj ő is meg ő is meg ő is....

2022. dec. 1. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!