Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi fiatalon jóképű,hány éves korára veszlik el a jóképűsége? Hány éves koráig lesz még jóképű?
Columbo-hoz az értelmiségi ballonkabát illik.
Képzeld el őt suhogós cuccban, fuxszal a nyakában! 😃
10. vagyok
A gazdagoknak telik plasztikára, aminél rácokat felvarrják, feltöltik ahol kell, többet kihoznak az emberből.
Az emberek egy része tudattalanul lakja le saját magát.
Láttam már ilyet! Észre sem veszik, aztán csodálkoznak hogy be vannak pókhálósodva!
Nőre és férfira is igaz, hogy ha nem rombolja magát szándékosan, akkor a maga korosztályában bomba lesz és letagadhat éveket idősebben is, aki fiatalon vonzó volt.
Más kérdés, hogy ettől nem lesz szép a többi korosztály számára általában, ha ez a célja.
Én is így gondolom. Szexinek lenni a magad korosztályában nem jelenti azt, hogy nem csinálsz magadból bohócot, ha azt hiszed, hogy 20 évesekkel akarsz versenyezni. Aki lelkileg is vonzó, nem gondol ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!