Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztességes dolog így összejönni egy családos, házas férfival?
"Ha az exasszonyt lecserélte rád, valószínűleg pár év múlva te is le leszel cserélve egy fiatalabb évjáratra."
Jogos a felvetés!
Nekem is volt már közöm házas nőhöz és előtte én is úgy gondoltam, hogy soha. A történethez hozzátartozik, hogy nem sokkal az esküvője előtt találkoztunk és semmit nem tudtam róla, azt pedig nem vettem észre, hogy érdeklődik irántam. Magyarán: Ha tapasztaltabb lettem volna, akkor könnyen lehet, hogy meg sem házasodott volna. A lényeg annyi, hogy nem lehet mident előre eltervezni, főleg az érzelmeket nem.
Később voltam házas, majd elváltam. A válás nem 2 perc. Amikor elkezdük a folyamatot, mindeketten lezártnak tekintettük a házasságunkat. Elkezdtem imerkedni, mert már csak papíron voltunk házasok. Megismerkedtem egy nővel és amikor már egészen közel kerültünk egymáshoz, akkor elmondtam, hogy mikor lesz a válóperem. Nem reklamált, hiszen a más nő nem volt az életemben és nyilvánvaló volt, hogy el fogok válni.
Jah a szokásos nős pasi duma. 😂
Válófélben vagyunk
Nem alszunk együtt
Nincs köztünk semmi
Rossz a kapcsolat
El fogok válni majd
Ó te önbecsülés nélküli szolgalelkű buta liba... hát te is bekajáltad!? 😂
Annyira szánalmasak vagytok...
Nem vagyok szolgalelkű, azért köszi.
Igen, tényleg vége kettejük között. Magát a papírokat nem láttam, de nem is fogok ugrálni a nyakán, hogy mutogassa. A volt párja már elköltözött az anyjához.
Neeem te vagtad szét ahhh,
Akkor miért nem váltak el már előtted ha már előtted is szr volt? Lehet hogy azért mert annyira mégse volt szar?
De jössz te és beadja a valast. (ha feltesszuk hogy igazat mond)
Akkor tényleg úgy gondolod semmi közöd nem volt hozzá?
Mondhatta volna azt is a te szent embered hogy na jó akkor megprobalom helyrehozni a hazassagomat. De nem, ő megy utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!