Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fogok nyomulósnak tűnni?
Figyelt kérdés
Végzős vagyok egyetemen és nem kezdődtek annó túl jól az egyetemi éveim(derpesszió/magamba zárkózás) és ezért nem nagyon ismerkedtem meg nem is mertem ismerkedni. Viszont így a végére azért jóba lettem több csoporttársammal is. Viszont van egy nagyobb társaság akikkel csak most kezdtem el többet beszélni, így órák után kis sörözések közbe, és van köztük egy lány(fontos, hogy ez egy full csaj társaság én vagyok egyedül fiú, az egész csoportban szinte csak csajok vannak) aki nagyon bejön külsőre meg személyiségre is, nagyon jó fej de nem beszél soha valami sokat mikor így az egész társaság egyben van, kocsmázásnál is megfigyeltem már ezt, viszont a minap mi ketten értünk be először órára és tök jót beszélgettünk és még neki volt 1 órája délután én meg intéztem pár dolgom az egyetemen és akkor is összefutottunk és megint egy tök jót elbeszélgettünk mindenféle kínos csend nélkül kettesben. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék úgy közeledni, hogy ne gondolja egyből azt, hogy fel akarom szedni vagy ilyesmi. Én annak is tökre örülnék ha jó barátok lennénk mert nem vagyok szerelmes de szeretném jobban megismerni mert látok potenciált abban,hogy esetleg lehetne valami a jövőben legalábbis az én részemről de ugye alig ismerem, fura lenne csak úgy elhívni valahova egy óra után nem? Azt se tudom van e barátja vagy nincs. Hogyan/Mit kéne lépjek szerintetek?2022. nov. 29. 16:51
1/8 anonim válasza:
"... viszont a minap mi ketten értünk be először órára és tök jót beszélgettünk és még neki volt 1 órája délután én meg intéztem pár dolgom az egyetemen és akkor is összefutottunk és megint egy tök jót elbeszélgettünk mindenféle kínos csend nélkül kettesben. "
Ezt tedd továbbra is, a többi kialakul ideális esetben.
2/8 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy ráírni valami ürüggyel, hogy eltudja e küldeni ezt vagy azt az anyagot és abból megpróbálni beszélgetni aztán megkérdezni jön-e egyik nap suli után valahova? Nem tudom mennyire valid ez a taktika, amikor teljesen új emberekről van szó nem vagyok olyan magabiztos az egészben mert, hogy mit gondolnak majd vagy ilyesmi
2022. nov. 29. 16:55
3/8 A kérdező kommentje:
A baj csak az, hogy itt a félév vége, és utána már csak záróvizsga és nem lesznek óráink többet, szóval így suli alatt megismeréshez nincs már nagyon idő, ilyenkor haragszom magamra, hogy nem szedtem össze magam előbb...
2022. nov. 29. 16:56
5/8 A kérdező kommentje:
És ha egy sima kávéra elhívom szerinted igent mond, vagy nem fura?
2022. nov. 29. 21:12
6/8 anonim válasza:
Nem fura, miért lenne? ^^
Nyugodtan.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát mert, eddig egyáltalán nem beszéltünk, és most így a semmiből érdeklődök lehet fura lenne nem? Igazából félek kicsit, hogy mit fognak gondolni a többiek ha esetleg úgy alakul, hogy elhívom és ő nemet mond aztán akkor ezen fog rágódni az egész bagázs. Tudom, túl stresszelem az biztos de eskü kicsit félek egy ilyen egyszerű dologtól. :"D
2022. nov. 29. 21:35
8/8 anonim válasza:
Ne aggódj, ha te is szimpi vagy neki, akkor úgyis igent mond a kávézásra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!