Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert azonositjak a szexet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert azonositjak a szexet a baratnovel?

Figyelt kérdés

Akarhanyszor latom,hogy valaki nyafog amiatt,hogy nincs kivel szexelnie, azt a valaszt kapja,hogy keress egy baratnot.

Tisztara olyan erzes,mintha a baratno arra lenne valo,hogy szexeljen az emberrel.

Marmint nyilvan egy normalis kapcsolatban a jo szex elengedhetetlen, de miert egybol ezt kell ajanlani? Mintha targyiasitva lenne egy baratno es akinek viszket a pocse az szerezzen egyet.

Nem gondolom,hogx a baratno szobol egybol a szexre kene asszocialni.

2022. nov. 28. 11:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
39%
10. Nem érted? A "keress egy barátnőt" a leglojálisabb hozzáállás, ami csak elképzelhető modern életkörülmények között. Régen azt mondták volna: keress feleséget. Mivel régen csak házason lehetett szexelni "hivatalosan". Ennek a mai megfelelője a barátnő. Én értem, bazd, hogy így sarkosan hangzik, de akkor is ez az egyetlen tömör válasz, ami elfogadható a kérdésre és nem bántó. Vagy akkor szerinted mit kéne rá mondani? "hülye vagy ahhoz, hogy szexelj, neked nem jár szex!", vagy mit?
2022. nov. 28. 13:38
 12/29 anonim ***** válasza:
63%

11:

A 2-es által írt válaszra lettek írva az eddigi válaszok.

"Szociális igényekre pedig vannak barátok.

Nekem is szex miatt kell barátnő."

Erre születtek meg az eddig írt kommentek. Nyugodj meg amit te írtál én nem arra reagáltam eddig sem....

2022. nov. 28. 13:58
 13/29 anonim ***** válasza:
14%
Egyetértek a kérdezővel.
2022. nov. 28. 14:24
 14/29 anonim ***** válasza:
59%
13. Aki szerint a szex tárgyiasít, az szerintem ne részesülhessen benne. Férfiként sem. Nőként sem.
2022. nov. 28. 14:51
 15/29 anonim ***** válasza:
27%
Mert azon kìvül hogy mutogathatod a csalàdnak irigységet keltve azon kívül még dugogathatod is
2022. nov. 28. 14:51
 16/29 anonim ***** válasza:
46%
Azért tárgyiasít, mert nem feltételez a szexbe beleegyezést. Ha van barátnőd, akkor sem szexelhetsz, ha NEKED kedved van, MINDKETTŐTÖKNEK akarnia kell szexelni. Ezért tárgyiasítás.
2022. nov. 28. 17:22
 17/29 anonim ***** válasza:
Ostobák...
2022. nov. 28. 19:28
 18/29 anonim ***** válasza:
53%
Na jó de manapsàg a fiatalok bsznak mint a nyulak éjjel nappal màr bocs a kifejezésért
2022. nov. 28. 19:32
 19/29 anonim ***** válasza:
71%
Mit nem lehet ezen érteni? A szex az én kultúrkörömben barátnővel valósul meg. Lehet, hogy nálatok kurvákkal meg mindenféle bulikból összeszedett részeg tinikkel. Magatokra vessetek!
2022. nov. 28. 19:35
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Vagy a barátokkal náluk

Barátnő =szex

2022. nov. 28. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!