Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet észhez téríteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet észhez téríteni hogy a lány csak kihasználja?

Figyelt kérdés

Van egy haverom regisztrált társkeresőre ott megismert egy fiatal 18 éves lányt, eleinte úgy tünt hogy megtalálta amire vágyik, délutántól éjszakába nyúlóan beszélgettek, mikor pár nap után szóba került a találkozás a lány megírta hogy van párkapcsolata. Igazából csak barátkozni szeretett volna és nagyon sajnálja hogy nem említette elvileg a profilján jelezte is hogy ismerkedés, szóval legyenek csak barátok. Ami engem borzasztóan zavar hogy hetek óta az megy hogy szabadideje nagyrészében csak ezzel a lánnyal irkál chatel igy biztosan elvéve magától a lehetőséget normális kapcsolatra. Ami végképp idegesítő hogy még a lány is huzza agyát hogyha hamarabb ismerkedtek volna meg lehetett volna kapcsolat is. A legdurvább az volt hogy nem akar találkozni vele mert barátja nem engedi aki egyébként egy 30+ as férfi 400 kmre tőle és csak havonta 1-szer találkoznak, munka miatt is ritkán tud írni a lánynak. Erre a haverom még a lányt sajnálja hogy neki szüksége van a támogatásra, és ezért is foglalkozik vele, illetve titkon reméli hogy lehet vmi a lány megfogja szeretni ha majd vége lesz kapcsolatának akkor őt választja.

Nem tudok hatni rá hogy életét energiáját vesztegeti egy ilyen lányra, soha semmi sem lesz.

2022. nov. 28. 08:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Miért rohanna a vesztébe?

Mert ha nem online beszélgetne egy nővel, akivel nap mint nap talizna, mert pl. kolléga és beetetne? ^^

Vagy a barátnője megcsalná? Az sokkal rosszabb lenne, nem?

Majd rajon ő magától, neki ez most megfelel, a kérdező inkább, ha 'the end' áll be legyen mellette és kész.

Ha mindenki óvatos lenne, meg bizalmatlan lenne akkor nem is alakulna ki kapcsolat.

Ez az ő élete, arra pazarolja akire akarja.

Ti egyáltalán utolsó a ketdezovel honnan tudjátok oly pontosan, hogy nem lehet ebből semmi? Lehet a csajszi felébred, kivágja a f@szit és osszejon a haverral.

Meg a lehetőséget is elvenne a kérdező tőle ha tehetné, pedig semmi köze hozzá! 🤦‍♀️

2022. nov. 28. 18:13
 22/25 anonim ***** válasza:

"Mert kapcsolat lett volna célja, ha nem jött össze akkor értéktelen elvesztett idő"

Ne röhögtess már! Ha annyira a kapcsolat lett volna a célja, akkor miért nem emelte fel a sggét és utazott a csajhoz? A szerencsétlen azt hitte, hogy lefoglalhatja így a nőt, akinek majd "kötelessége" vele összejönni.

Bocs, de csaj is úgy gondolta, hogy ebből kapcsolat lesz? Kétlem. Alap lett volna, hogy látogatják egymást, ha valamit akarnak a másiktól :D

Hihetetlen mekkora analfabéták egyesek. Az a szerencsétlen is csak akkor halászta volna elő a csajt komolyabban, amikor véletlen abba a városba költözött. SZánalmasak v agytok! és még meg is magyarázzátok :D

2022. nov. 28. 19:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Utolsó az olvasás megy?

". A legdurvább az volt hogy nem akar találkozni vele mert barátja nem engedi"

2022. nov. 28. 19:14
 24/25 anonim ***** válasza:

23

Ez a az a sztori, amit itt közben hozott fel valaki és a kérdező is reflektált rá.

2022. nov. 28. 19:25
 25/25 anonim ***** válasza:

12-es: még egyszer leírom, mert látom, nem sikerült megérteni a sztorim... 1 év után első randin csók, kézfogás, számcsere, minden volt, búcsúcsókkal váltunk el. Örömmel mentem haza, hogy végre van csajom. Majd eltűnik magyarázat nélkül. Miért is én vagyok a balek, és nem ő a gyáva kutya? Nyilván balek vagyok, hiszen lekoptatott és eltűnt (mármint magában beszélve koptatott le, nekem nem mondta), de nehogy már össze-vissza csókolózzon mindenkivel, mintha az csak beszélgetés lenne (ilyet is hallottam már nőtől :D ).

Olvasd újra a történetem, aztán kommentelj. Biztos én is tehetek róla, de még egyszer mondom, meg is lehet mondani, mi a baj. Mikor én szakítottam, mindig mondtam indokot. És nem eltűntem válasz nélkül, hogy úgy kellett 2 nappal később keresnie engem a nőnek, mint én tettem vele.

5-ös voltam

2022. dec. 5. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!